Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REVITALASH

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REVITALSH SERUM

Revitalash

Historien bag begyndelsen på Revitalash er smuk, og næsten grund nok alene til at købe produkterne fra virksomheden. Revitalash blev nemlig etableret, da Dr. Michael Brinkenhoffs kone, Gayle, fik konstateret brystcancer, og dermed skulle igennem kemobehandling. Gayle mistede sit hår, både på hovedet, og vipperne og øjenbrynene. Michael kunne ikke bare sidde hjælpeløs og kigge på, og brugte derfor tiden på at opfinde et serum, der kunne få Gayles hår til at vokse ud, så hun igen kunne føle sig kvindelig. Det var begyndelsen på Gayle og Michael Brinkenhoffs eventyr, og i dag, 10 år senere, bliver Revitalash solgt i over 50 lande. Alle produkterne er testet og godkendt af øjenlæger og dermatologer.

På grund af baggrunden for brandet oprindelse, støtter brandet forskningen af brystkræft, så når du vælger at købe et produkt herfra støtter du altså et godt formål.

REVITALASH SERUM BILLIGT

Øjenvippeserummet fra Revitalash øger både mængden af øjenvipper, og tilfører mere styrke til de eksisterende, så resultatet bliver et mere intenst og fyldigt look. Øjenvippeserummet indeholder blandt andet grøn the, hvedeprotein, aminosyrer og B-vitamin. For at opnå det bedste resultat, anbefales det, at man påfører serummet om aftenen på rengjorte vipper, så produktet kan virke natten over. Resultatet kan ses efter 3-10 uger.

Her hos Luxplus har vi billig Revitalash serum i tre størrelser. Der er både en størrelse til dig, der vil prøve produktet for første gang, til dig der kender det og ved at det virker, og dig der simpelthen ikke kan leve uden øjenvippeserum fra Revitalash. Vi er dog ret sikre på at alle ender med at købe den største, fordi det er svært ikke at elske Revitalsh!

REVITALASH PRODUKTER

Brandet består dog af så meget mere end øjenvippeserum. Udover at Michael gerne ville styrke sin kones vipper, ville han også gerne håret på hovedet lidt på vej. Derfor udviklede han en shampoo, conditioner og en hårmaske, der kan hjælpe håret på vej, så du ender med et tykt og stærkt hår. Der er desuden lavet kits til decideret hårtab, for at få det mest optimale resultat.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.