Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Perfekte vipper og bryn - sådan

Do’s and don'ts med vipper og bryn

Af Revitalash
Følg dem og få uimodståelige vipper og bryn, der bliver ved med at se godt ud.

Samfundets besættelse af fyldige og luksuriøse vipper kan dateres tilbage til det gamle Egypten, hvor kvinderne var de første til at benytte makeup og cremer for at opnå et attraktivt udseende. De første forsøg på vippeextensions fandt sted helt tilbage til 1800-tallet, hvor kvinder eksperimenterede med at lime vipper fast på deres vippekant. 

I dag er der utallige muligheder for at få drømmevipperne, hvad enten det er et vippeserum som Revitalash Advanced, vippe-extensions, permanent vippebuk eller klassikeren: Mascara.  

Ligesom de fleste ting i livet, kræver det en indsats at opnå smukke øjenvipper og øjenbryn. Der skal meget til at vedligeholde både vipper og bryn - lige fra den optimale pleje til at bruge de korrekte produkter og teknikker. 

Vejen til perfekte vipper og bryn

Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at vores vipper har en cyklus og at hårene faktisk falder ud ved udgangen af denne cyklus, hvilket er helt normalt. Imidlertid kan dårlige vaner og manglende pleje forårsage skade, brud på hårstrå og endda fremskynde hårtab. Glem ikke at dine øjenvipper og øjenbryn er meget mere end bare en base for mascara og brynprodukter! De hjælper med at beskytte det fine øjenområde fra skidt og støv, og hjælper med at beskytte øjnene mod snavs. Derfor er vippe- og brynpleje meget mere end det gode udseende – det er vigtigt for den overordnede sundhed i øjenområdet.

5 do's and don'ts til vipper og bryn

Heldigvis kan disse fem do’s-and-don’ts hjælpe dig med at opnå og vedligeholde de uimodståelige, sunde vipper og bryn vi alle ønsker.

1. Undgå vandfast makeup på daglig basis

Vandfast makeup er lavet til bestemte begivenheder: bryllupper og ferier, men burde ikke blive brugt til dagligt, da det kan være rigtig svært at fjerne. Produkterne kræver ofte at man gnubber, hiver og river i hårene, hvilket er meget skadeligt for vipper og bryn. Til hverdag anbefaler vi altid at bruge tårefaste formularer, som er holdbare men samtidig nemme at fjerne uden at skade øjnene.

2. Gå aldrig i seng uden at fjerne din makeup

Vi ved det, vi ved det! Du har hørt det før, men det er fordi, det er sandt: det er et absolut no-go! Det er ikke kun dårligt for dine bryn og vippers overordnede sundhed, det kan lede til endnu værre ting som inflammation og infektioner. Selvom du måske ikke kan dedikere dig til en hudplejerutine, skal du altid sørge for, at fjerne din makeup før dit hoved rammer puden.

3. Buk aldrig dine vipper efter du har lagt makeup

Vippebukkere er fantastiske, men bør selvfølgelig blive brugt korrekt: før du påfører mascara og ikke for tæt på vippekanten. Hvis du bukker dine vipper efter mascara, kan det gøre at vipperne klistrer fast til vippebukkeren, knækker eller falder af før de er klar til det. Ingen kan lide huller i deres vippekant!

4. Opnå vedvarende resultater frem for quick-fixes

De øjeblikkelige resultater du får med extensions, vippebuk og lamination kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Uheldigvis kan disse behandlinger være med til at udtørre hårene og gøre dem svage og skrøbelige med tiden, så både øjenbryn og øjenvipper risikerer at miste deres sunde udseende. Vi anbefaler kun at få den slags behandlinger til specielle lejligheder. Hvis du bare må prøve det af, er det en god idé at bruge en vippe- og brynserum som supplement for at pleje og styrke dine naturlige hår.

Er skaden allerede sket? Læs hvordan du reparerer ødelagte vipper her

5. Kom i gang med vippe- og brynserum

Selvom dine vipper og bryn umiddelbart er sunde og flotte, har du så ikke lyst til at få dem i topform alligevel? Ved at implementere en vippe- eller brynserum som Revitalash Advanced eller Revitabrow Advanced til din daglige rutine, bliver de stærkere, sundere og med et klart forbedret udseende.


Hvordan vokser øjenvipper?

Selvom skønhedsbehandlinger er kommet langt siden det gamle Egypten, er vores fysiologi den samme. Det vil sige, vores øjenvipper har den samme cyklus som de gamle egypteres. Inden du kaster dig over dyre behandlinger eller drager forhastede konklusioner omkring dine vipper, er det vigtigt at forstå den cyklus som er tillagt denne lille men vigtige mængde af hårstrå omkring øjnene.

Vi har typisk omkring 150-200 naturlige øjenvipper per øje på vores øverste øjenlåg, og 75-100 på vores nederste. Vipperne har forskellige længder, tykkelse og farve, men vi har alle en vækstcyklus som kan koges ned til tre faser: anagen, catagen og telogen.

Den anagene fase (aktiv vækst)

I den første fase, kaldet den anagene fase, vokser vipperne aktivt i omkring 30-45 dage. Rundt regnet er 40% af dine vipper i den fase på et givent tidspunkt. Hver vippe vil fortsætte med at vokse indtil en bestemt længde er nået og derefter stoppe med at vokse.

Den catagene fase (overgangsfasen)

Den anden fase i vores vippecyklus er den catagene fase, hvor vipperne når den ønskede længde, stopper med at gro og hårfolliklen bliver mindre. Denne fase varer 2-3 uger. Skulle en vippe falde af under den catagene fase, vil den ikke vokse ud igen indtil denne fase har gået sin gang.

Den telogene fase (afstødelsesfasen)

Afstødelsesfasen varer 3-4 måneder og er også kendt som den telogene fase. I denne periode begynder et nyt hår at gro fra hårfolliklen, og til sidst skubbes det gamle hår ud. Det betyder, at der ikke er nogen grund til at blive bekymret, hvis du taber dine vipper. Der bliver blot gjort plads til nogle nye! Hvert individuelt hårstrå er i sin egen fase i cyklussen, så der er normalt, at man taber et par vipper dagligt eller ugentligt. Det tager normalt 4-8 uger at erstatte en vippe.

4 lette tips til tip-top øjenvipper

  • Fjern makeup grundigt hver dag
  • Undg vandfast makeup
  • Brug en vippeserum i din daglige rutine
  • Undgå at trække, hive og gnide på dine vipper

Find alt til dine vipper og bryn fra Revitalash her

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem