Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Tips til sunde øjenvipper efter extensions

Ødelagte vipper efter extensions? Her er kuren

Af Revitalash
Hvis du ikke passer på, risikerer lash extensions at efterlade dine øjenvipper afpillede, kedelige og knastørre. Her er 3 gode råd til sunde vipper.

Alle drømmer om perfekte vipper. Og de fleste kan også godt lide tanken om at kunne få dem uden at skulle bruge vippebukker og mascara. Derfor er lash extensions (falske øjenvipper) blevet enormt populære de seneste år. Teknikken bag kan være forskellig, men fordelen er den samme: Slip for alt besværet og få perfekte øjenvipper på ingen tid! Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er desværre også oftest. 

For selvom extensions er fantastiske til at begynde med, men efterlader alt for tit vipperne sparsomme, porøse og tørre. Gælder det også dine øjenvipper? Bare rolig, du er ikke den første! Og ved du hvad? Det er faktisk muligt at opnå naturligt smukke vipper helt uden brug af lash extensions! Revitalash er et af verdens førende brands indenfor vippeserum og har årevis af erfaring med at få ødelagte øjenvipper tilbage på sporet. Og de ved alt om at udvikle sunde og smukke vipper helt uden brug af magnet, lim og alt det der følger med lash extensions.

Krøllede vipper efter extensions? Her er 3 gode råd

1 Giv dine vipper en pause

Kig på dine øjenvipper: Er de begyndt at virke tyndere og mere sparsomme? Hvis svaret er ja, kunne noget tyde på at dine lash extensions er begyndt at ødelægge dine naturlige vipper. Det bedste du kan gøre for at forhindre skaderne er at give dine vipper en tiltrængt pause! Derfor: Spring din næste påsætning over. Det kan være svært til at begynde med, men dine vipper vil kun blive mere ødelagte med tiden, hvis du fortsætter.

2 Undgå vandfast makeup

Kender du det med at stå foran spejlet inden sengetid, mens du tværer og tværer for at gøre huden omkring øjenområdet ren og fri for makeup? Vandfast makeup er notorisk kendt for at være svært at fjerne. Derfor er det en god idé at undgå vandfast makeup helt generelt, og når du forsøger at genvinde dine sunde, naturlige vipper - ja, så er det en rigtig god idé! I stedet bør du bruge et holdbart, nærende produkt som fx Revitalash’ Double-Ended Volume Set. Mascaraen er formuleret med peptider og biotin, som virker styrkende og beskyttende, samtidig med at den stadig giver dramatisk fylde og længde til vipperne. 

3 Vær nænsom

At fjerne øjenmakeup er en af de mest almindelige måder at komme til at ødelægge sine vipper på. Det er bedst, at du fjerner makeup inden sengetid, men sørg altid for at lade din rens virke i nogle sekunder, så makeuppen løsner sig og du undgår at skulle gnubbe og trække i huden. Et godt bud på en makeupfjerner er Micellar Water Lash Wash, der opløser makeup, skidt og olie med få strøg. Den er formuleret med nærende ingredienser og behøver ikke blive vasket af huden efter brug. Beroligende ingredienser som panthenol, aloe vera og kamille lindrer og efterlader øjenområdet rent. 

…og så det allervigtigste: Brug vippeserum!

Vippeserum er spækket med nærende ingredienser og er en af de nemmeste måder at holde dine vipper sunde på. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du vælger den rigtige serum til dine vipper.

Sådan vælger du den rigtige vippeserum

I dag findes vippe- og brynserum i et hav af udgaver. Apoteker, stormagasiner, Instagram - de dukker op overalt og mange af dem lover imponerende resultater. Men der er forskel på serum og forskel på det, de kan. Når du skal foretage dit køb er der mange vigtige faktorer at have i baghovedet; fra ingredienser og forbrugerundersøgelser til anmeldelser m.v. Nedenfor har vi beskrevet de faktorer, du med fordel kan have med i dine overvejelser, når du vælger din næste vippe- eller brynserum. 

Tag ikke chancer med dine øjne!

Når det kommer til den sarte, tynde hud omkring dine øjne, er det en god idé at anvende et produkt, der er lægevidenskabeligt formuleret og dermatologisk testet. Både RevitaLash®Advanced Eyelash Conditioner og Revitabrow® Advanced Eyebrow Conditioner blev formuleret af Dr. Brinkenhoff, der er øjenlæge og stifter af RevitaLash® Cosmetics. Formularerne er så allergivenlige og milde, at de kan anvendes af kræftpatienter, der ønsker genvækst af vipper og bryn.

Lyt til eksperterne

Når du leder efter et nyt produkt til din skønhedsrutine, er det en god idé at lytte til branchens eksperter. I skønhedsbranchen er der hård konkurrence om priser og omtale. RevitaLash® Advanced og RevitaBrow® Advanced har tilsammen vundet over 25 skønhedspriser, herunder den prestigiøse Allure Best of Beauty Award. Herudover er det værd at fremhæve, at RevitaLash® Advanced er en af de originale serummer på markedet, og stadig den vippeserum, der sælger bedst på verdensplan. 

Stol på mennesker  - ikke på brands

Forbrugerundersøgelser er utrolig vigtige når det kommer til at være en serum, der rent faktisk holder det, den lover. Undersøgelserne bidrager til at vise dig hvilket resultat, du kan forvente at opnå. De repræsenterer ægte, umiddelbare oplevelser fra mennesker, der ikke er tilknyttet et bestemt brand. I vores forbrugerundersøgelser svarede 98% af de deltagende, at RevitaLash® Advanced forbedrede vippernes udseende, mens 92% svarede, at RevitaBrow® Advanced gav dem mere markerede, fyldig bryn. 

Gør som de kendte

At en kendis eller redaktør omtaler et produkt er ikke ensbetydende med, at produktet er godt. Men når hertuginden af Sussex (aka Meghan Markle) siger, at hun elsker et produkt, er der grund til at lytte! Et af de skønhedsprodukter, Meghan sværger til, er RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner. Andre fans inkluderer Olivia Wilde, Hayden Panettiere og Lena Dunham. 

Undgå unødvendige ingredienser

RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner har eksisteret i årevis - det er faktisk den originale vippeserum. Den indeholder en sikker, mild formular uden skadelig kemi og det stopper ikke der: Advanced Eyelash Conditioner er nemlig også glutenfri, vegansk og indeholder nærende ingredienser såsom biotin, peptider og det unikke BioPeptin Complex®, der styrker, beskytter og forskønner vipperne. 

Find hele Luxplus’ sortiment af Revitalash her.


Den er god nok