Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Revitalash øjenvippeserum

Øjenvippeserum fra Revitalash

Af Camilla Klarskov
Camilla har testet vores vippeserum fra Revitalash. Læs om vidunderproduktet, der hurtigt er blevet en bestseller! Bambivipper er det nye sort!

At drømme om lange, smukke bambivipper, er vi vist mange om! Og hvis der er noget, der kan frustrere, så er det korte, ubøjelige vipper, der stædigt stritter lige ud i luften. Lyder det bekendt? Så kan det være, du skal overveje at erhverve dig et øjenvippeserum.

 

Tro det eller ej: Det kan faktisk lade sig gøre at få længere og fyldigere vipper end dem, naturen har været så tarvelig at udstyre dig med. Vidunderproduktet fra Revitalash er et øjenvippeserum, der igennem de senere år er hyldet blandt forbrugere og anmeldere kloden rundt. Revitalash blev oprindeligt udviklet af lægen Michael Brinkenhoff, da hans kone i forbindelse med behandling af brystkræft tabte sit hår, og siden da er øjenvippeserummet ofte udråbt som det allerbedste på markedet. 


Produktet består af ingredienser såsom biotin, planteekstrakter og aminosyrer, der stimulerer hårsækkene, fremmer væksten og forlænger hårenes livscyklus, således at dine vipper efter 4-8 ugers brug er styrket i så høj grad, at de kan gro sig både tykkere og længere. 


Revitalash - Virker det? 

Jeg må gå til bekendelse og sige, at jeg var ekstremt skeptisk på forhånd. Hvis et produkt virkelig kunne opfylde dette ønske, som så mange kvinder besidder, hvorfor bruger alle det så ikke? 


Efter at have testet serummet på egen krop, har jeg stadig lyst til at spørge: Hvorfor bruger alle ikke dette produkt? For det er jo fantastisk! 


Og det er ikke kun mig selv, der kan se, at mine øjenvipper er blevet både længere og der er kommet flere af dem; andre bemærker det også, så det er altså ikke noget, jeg bare bilder mig selv ind.

 

Sådan bruger du Revitalash 

Brug produktet en gang dagligt, helst om aftenen, når du har fjernet din makeup. Påfør blot produktet langs din øverste vippekant i ét strøg, på samme måde som hvis du lagde en flydende eyeliner.  


Den er god nok