Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

M2 BEAUTÉ

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

M2 BEAUTÉ SERUM

M2 Beauté

M2 Beauté har til mission at give dig de øjenvipper og øjenbryn du altid har drømt om. Ikke alle er genetisk disponeret for de lange og buede øjenvipper man altid ser i mascara reklamerne, men M2 Beauté Eyelash Activating Serum giver dig mulighed for at opnå super resultater med dine egne vipper, og lige præcis det vippe look du ønsker dig.

M2 Beauté eyelash serum

M2 Beauté giver med deres revolutionerende vippeserum, udover spektakulær ekstra længde på dine øjenvipper, øget volumen til dine øjenvipper og gør hårstråene tykkere. Det gør, at de fylder mere, og virker mere tætte.

Øjenvipperne bliver med serummet M2 Beauté Eyelash Activating Serum meget mere iøjnefaldende og mere synlige. M2 Beauté øjenvippeserum giver desuden dine øjenvipper optimale betingelser for at gro, og gør dem mere modstandsdygtige overfor slid fra bl.a. fjernelse af øjenmakeup. M2 Beauté er lavet og udviklet i Tyskland af øjenlæger og dermatologer på baggrund af langvarig research i emnet.

M2 Beauté brow serum

M2 Beaute laver både serum til øjenvipperne og til øjenbrynene, som mange også kan opleve problemer med ikke fylder nok og mangler volumen. M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum er netop udviklet til dette formål, og giver dig kraftigere øjenbryn og optimale betingelser for at få et varigt og holdbart resultat. Hvis du ikke har behov for at dine vipper eller bryn skal vokse, men blot vil pleje dine vipper bedst muligt har M2 Beauté også udviklet Eyezone Conditioning Care Complex, som er en øjenvippebalsam der giver både mere præcis styling og understøtter virkningen af M2 Beauté Eyelash Activating Serum. M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex hjælper dig også med at opnå den eftertragtede bue på vipperne.

I deres sortiment har M2 Beauté også en Oil Free Makeup Remover som let fjerner din øjenmakeup og samtidig modvirker hævede øjenomgivelser uden at efterlade huden fedtet.

Produkterne fra M2 Beauté er alle gennemtestede og har beviselig effekt. Produkterne overholder EU’s krav til kosmetik.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.