Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
M2 Beaute Eyelash Activating Serum

Luxplus tester: M2 Beauté øjenvippeserum

Af Luxplus
Vi har testet om den populære M2 øjenvippe serum virker. Se forskellen og læs med når vi undersøger hvad den lover, måske du bliver overrasket?

Hvis du har det som mig, og alle andre kvinder på denne jord, drømmer du nok også om lange Bambi-vipper uden at skulle gøre den helt store indsats for at få dem. Lange øjenvipper er for mange lig med skønhed, og det at føle sig smuk og lækker, men hvad gør du hvis du ikke er så heldig, at Moder Nature herself har udstyret dig med de vipper du fortjener?

Desværre må vi nok sande, at det er begrænset hvad vippeprimere og mascara kan gøre hvis du ikke har så lange øjenvipper naturligt, men der findes et produkt, som hævder at være svaret på dine bønner.

Du har sikkert allerede hørt om M2 Beaute Eyelash Activating Serum i din jagt på bambivipperne. En øjenvippeserum, som lover at give dig netop de vipper du drømmer om. Men kan man så stole på deres store løfter? Du har sikkert også kigget på prisen og tænkt “Virker det mon? Det vil være mange penge at spilde, hvis det ikke er tilfældet”, men min nysgerrighed tog alligevel over. Her kommer min ærlige erfaring med M2 Beaute Eyelash Activating Serum, ingen photoshop, reklamefotos eller snyderi. Mig, en almindelig pige som tester produktet, og giver dig min ærlige mening. Herefter kan du jo så vurdere om det er noget du vil bruge dine penge på og om mine resultater også skal være dine.


Hvad lover M2 Eyelash Activating Serum?

Jeg har anvendt M2 Eyelash Serum hver aften efter jeg har fjernet min makeup i 12 uger. Produktet hævder, at resultaterne vil kunne begynde at kunne ses efter 6 uger, og være komplette efter 16 uger. Her er altså ikke tale om et quick fix, men en gradvis process, som kræver tålmodighed. Det må vi så prøve at have ;-) 

M2 Beaute Eyelash Activating Serum stimulerer hårsækkene og får dine øjenvipper til at vokse med sin unikke blanding af blandt andet MDN, Biotin, Hyaluronsyre, Prodew 300 og Hydroliseret Glykosaminoglykan, prøv lige at sige det hurtigt! Jeg har fået taget billeder af mine vipper på den første dag med produktet, efter 2 ugers brug, efter 6 ugers brug, efter 8 ugers brug, og efter 12 ugers brug.

Første indtryk af M2 Eyelash Serum

Mit første indtryk af produktet er, at det virker stilet og lækkert udenpå. I æsken ligger en lille brugsanvisning. og selve vippeserummet kommer i en ret pæn dobbeltsidet plastemballage med navnet M2 Beaute skrevet i sølv. Da jeg åbner serummet og kigger nærmere på produktet overrasker det mig, at det er lugtfrit, men det er egentlig meget rart. Selve serummet er hvidligt, men ser ellers ikke ud af at være noget særligt. Jeg må sige, at jeg på det tidspunkt ville blive rimelig overrasket, hvis serummet kan gøre en forskel for mine øjenvipper.

Anvendelse af M2 Eyelash Serum

M2 Beaute Eyelash Activating Serum skal påføres, som man ville påføre en eyeliner langs vippekanten, så tæt på vippernes rod som muligt og dermed ovenpå vippelinien. Serummet skal tørre og så er den klaret. Rimelig simpelt og nemt at gå til. M2 Beaute Eyelash Activating Serum påføres med en lille børste, som sidder i enden på applikatoren og serummet løber ikke, men holder sig herpå, så jeg må sige, jeg synes det har været ultimativt nemt at anvende.

Den første aften kommer jeg serummet på, men lader det ikke tørre længe nok og ender med at få en smule i øjet. AV! må jeg lige tilføje, for det svier temmelig meget. Ret hurtigt lærer jeg dog at respektere, at produktet lige skal tørre en smule, og derefter har jeg ingen problemer. Dog kan man godt mærke, at det prikker lidt, når den påføres og man skal lige vænne sig til følelsen, men det er ikke noget jeg betragter, som ubehageligt eller en decideret dealbreaker.

Pictorial:

Dag 1: Helt naturlige vipper

Uge 2: Ikke den store forandring

Uge 6: En lille forandring, og jeg synes mine vipper er blevet stærkere

Uge 12: Da jeg er forbi min kosmetolog, kommenterer hun faktisk på mine vipper og siger, de ser flotte lange ud. Jeg er ikke til at skyde igennem efter den kommentar, for det er der helt ærligt aldrig nogen, der har sagt til mig før, og jeg er helt sikkert tilfreds med resultatet.

Vurdering af M2 Eyelash Serum

Som på konklusion på min lille test kan jeg sige, at jeg har oplevet et, for mig, stort resultat med en lille indsats, og at nøglen til de lange vipper med M2 Beaute Eyelash Activating Serum er vedholdenhed og tålmodighed. 

Efterfølgende har jeg holdt en pause med produktet, men jeg må sige, at resultatet holder længe og er meget nemmere at håndtere end vippeextensions f.eks.. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til M2 Beaute Eyelash Activating Serum, når jeg igen har brug for at give mine vipper et vækstboost og jeg håber, du vil overveje om M2 Beaute Eyelash Activating Serum også kunne være noget for dig. Jeg er helt sikkert fan!

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem