Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Få vækst og fylde til håret med principperne fra M2s berømte lash serum.

M2 Beauté serum til hår: Det findes og det virker!

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
M2 Beauté Hair Activating Serum gør det muligt at forlænge hårets vækstfase, så dit hår vokser længere end det naturligt ville,

Jeg er sikker på, at du kender de mange vippeserummer der findes i dag, og som gør, at du kan opnå længere, fyldigere og stærkere vipper. Men kender du samme teknik til håret?  

M2 Beauté serum mod hårtab og tyndt hår

Jeg kan huske, dengang jeg gik på frisørskole, og M2 Beautés Lash Serum blev et kæmpehit blandt alle eleverne på grund af de vilde resultater. Jeg kan også huske, at jeg tænkte, at jeg ville ønske at samme teknik til håret fandtes. Men ved I hvad, DET GØR DEN NU! Og jeg kan næsten ikke få hænderne ned.  

M2 Beauté Hair Activating Serum er udviklet til at fremme hårets vækst og fylde ved hjælp af forskningsprincipperne fra deres berømte Lash Serum. Dette gør det muligt at forlænge hårets vækstfase og derved forsinke hårtabet. Så det betyder også, at du kan vokse dit hår længere, end du naturligt ville kunne.  

Hvordan virker M2 Beauté hårserum

Måske har du hørt andre sige, at ”mit hår bliver aldrig længere end skuldrene” eller måske er det noget du selv oplever?  

Hårets vækstfase varer i 3-6 år? Dette er grunden til, at nogle kun kan vokse hår til skuldrene. Deres hårstrå vokser nemlig kun i tre år før det falder af, hvor imod andre med langt hår vokser i seks år, før det falder af.  

Men hvordan virker M2 serum til håret? Jeg elsker at være lidt nørdet, når det kommer til hår, og derfor har jeg også undersøgt dette lidt nærmere. 

Dette serum til hår er udviklet på baggrund af de nyeste forskningsresultater fra både medicin og biokemi, som sikrer en kombination af aktive ingredienser, og som gør at hårets vækstfase varer længere end normalt.  

Nye studier viser, at ingredienser som sandeltræ og follicusan stimulerer hårsækkene, og derved øger hårvæksten. Studiet viser også, at vækstfasen forlænges, når vi udsættes for duften af sandeltræ. Det synes jeg er ret interessant! Det er selve duften fra sandeltræet, som reducerer degenereringen af keratinocyt-celler i hårfolliklen, og derved stimulerer en vækstfaktor.  

Jeg beklager hvis det sidste blev lidt for nørdet, men jeg synes det er spændende at vide, hvilken forskning der ligger bag et skønhedsprodukt :-). 

Sådan bruger du M2 Beauté Hair Activating Serum

1. Spray serummet på en ren og håndklædetør hovedbund med en afstand på et par centimeter.  

2. Massér forsigtigt produktet ned i hovedbunden ved hjælp af fingrespidserne.  

3. Lad produktet virke et par minutter inden du fortsætter din styling.  

Ifølge M2 Beauté vil du herefter se resultater efter 6-8 uger ved regelmæssig brug. 

Den er god nok