Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HÅRTAB OG TYNDT HÅR

Hårtab kan skyldes mange forskellige ting, men ikke desto mindre kan det være rigtig hårdt for kvinder at miste håret, da der sidder meget identitet i netop håret.

Hårtab hos kvinder

Der findes mange årsager til at kvinder kan tabe håret. Nogle af de mest almindelige er for eksempel: Stress, overstået graviditet, jernmangel, bivirkning ved medicin eller måske noget helt andet. Hårtab kan både skyldes indre og ydre faktorer. Er det de ydre, skal du have fokus på ikke at bruge din føntørre i overdrevet grad, da varmen kan irritere og forstyrre hovedbundens talgproduktion, som ellers er til for at beskytte hårstråene. Føler du at din manke er blevet tyndere, skal du også være opmærksom på ikke at benytte for mange stylingprodukter, som kan virke tilstoppende på hovedbunden. Hvis du i så fald benytter mange stylingprodukter, er det vigtigt at få vasket disse grundigt ud af håret ved hver hårvask, så hovedbunden igen kan ånde. En anden god tommelfingerregel er at undgå frisure, hvor håret sættes ekstremt stramt op eller benytte toupering, hvor du efterfølgende skal rede håret længe, for at få det glat og fint igen. Hårtab kan i nogle tilfælde hos kvinder også være arveligt. Hvis det er grunden til hårtab, viser det sig allerede i 20 års alderen, og bliver værre derfra. Dog vil der, i modsætning til mænd, aldrig være områder, hvor der intet hår er.

Det er ikke altid fordi kvinder mangler mineraler og vitaminer, at de mister håret, men der er alligevel noget du selv kan gøre ved det. Og det er lige præcis det du kan finde på denne side. Vi har et udvalg af shampoo mod hårtab, hårserum mod hårtab og en tonic mod hårtab.

Head & Shoulders har blandt andet udviklet hårpleje, der styrker håret og som forhindrer og reducerer hårtab. Produktet består blandt andet af koffein og vitaminer, for at gøre både hovedbund og hår sundt og modstandsdygtigt.

Derudover har vi et komplet kit fra Revitalash, som især er kendt for deres øjenvippeserum. Sættet består af en shampoo, conditioner og en spray, der giver masser af volumen. Shampooen skal bruges dagligt, og indeholder en unik formel, der sørger for at hovedbunden er sund. Conditioneren skal sørge for, at håret bliver kraftigere, og kan også bruges dagligt. Sprayen hjælper på teksturen og glansen, så håret ser og føles sundere.

Vi har også et udvalg af Nioxin, som med de helt unikke ingredienser sørger for at gøre håret sundt og stærkt, og sørger for at give ekstra pleje til nyt hår der vokser ud. Nioxin findes til forskellige slags hår og stadier afhængig af, hvor tyndt dit hår er.

Find de produkter som passer til dine behov og ønsker her på Luxplus, så du hurtigt kan blive skælfri igen

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus