Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HÅRTAB OG TYNDT HÅR

Hårtab kan skyldes mange forskellige ting, men ikke desto mindre kan det være rigtig hårdt for kvinder at miste håret, da der sidder meget identitet i netop håret.

Hårtab hos kvinder

Der findes mange årsager til at kvinder kan tabe håret. Nogle af de mest almindelige er for eksempel: Stress, overstået graviditet, jernmangel, bivirkning ved medicin. Derudover kan hårtab hos kvinder også være arveligt. Hvis det er grunden til hårtab, viser det sig allerede i 20 års alderen, og bliver værre derfra. Dog vil der, i modsætning til mænd, aldrig være områder, hvor der intet hår er.

Det er ikke altid fordi kvinder mangler mineraler og vitaminer, at de mister håret, men der er alligevel noget du selv kan gøre ved det. Og det er lige præcis det du kan finde på denne side. Vi har et udvalg af shampoo mod hårtab, hårserum mod hårtab og en tonic mod hårtab.

Head & Shoulders har blandt andet lavet en hårpleje, der styrker håret, som forhindrer og reducerer hårtab.Produktet består blandt andet af koffein og vitaminer, for at give både hovedbund og hår et sundt og modstandsdygtigt hår.

Derudover har vi et komplet kit fra Revitalash, som især er kendte for deres øjenvippeserum. Sættet består af en shampoo, conditioner og en spray, der giver volumen. Shampooen skal bruges dagligt, og indeholder en unik formel der sørger for at hovedbunden er sund. Conditioneren skal sørge for at håret bliver tykkere, og kan også bruges dagligt. Sprayen hjælper på teksturen og glansen, så håret ser og føles sundere.

Vi har også et udvalg af Nioxin, som med de helt unikke ingredienser sørger for at gøre håret sundt og stærkt, og sørger for at give ekstra pleje til nyt hår der vokser ud. Nioxin findes til forskellige slags hår og stadier afhængig af hvor tyndt dit hår er.Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.