Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Redkens Frizz Dismiss hårplejeprodukter

Kontrollér kruset hår med Redkens nye Frizz Dismiss

Af Nadia Maja Bech | Beauty ekspert
For at få et krøllet hår til at se sundt og pænt ud, må vi ty til produkter, der plejer håret og mindsker krus. Redkens Frizz Dismiss har din ryg!

Vi gennemgår dagligt tidsberøvende hudplejerutiner og køber dyre hudplejeprodukter, fordi vi ved, at det er nødvendigt for at opretholde en ren og pæn hud. Vores hår derimod glemmer vi i farten, selvom det blot kræver en brøkdel af, hvad vores hud kræver. 

Det er ikke os alle der er udstyret med et fint, skandinavisk hår, som ikke har brug for nær så meget pleje, som mange andre hårtyper har. For at få håret til at se sundt og pænt ud, må vi derfor spæde til med produkter, der plejer håret og mindsker krus. Du tænker nok ikke over det, men sommeren og tilhørende klorvand, saltvand og solens stråler er særligt en stor synder for håret, fordi det er med til at udtørre det. Altså er det især vigtigt at tilføre håret fugt i sommermånederne. Det giver produkter fra Redkens nye version af serien Frizz Dismiss et godt bud på. I denne artikel vil jeg vise dig step by step hvor nemt det er at pleje håret, og vise dig hvor fine resultater du vil opnå, hvis du blot yder den lille ekstra indsats, det kræver. 


Redken Frizz Dismiss serie:

Step 1: Redken Frizz Dismiss Shampoo 

Det første du skal gøre, er at vaske dit hår i Redken Frizz Dismiss Shampoo. Der er tale om en shampoo, som går ind og renser håret for urenheder og olier fra hovedbunden. Hvis du, ligesom jeg, gør brug af produkter til håret, som eksempelvis hårspray, hårvoks, hårmouse eller saltvandsspray, er denne shampoo især god, fordi den sørger for at rense produkterne ud af håret. Et tip er at vaske håret to gange igennem med shampooen, da man ved første vask blot får vasket produkterne ud og dermed ikke rengjort hovedbunden fuldstændigt. Det sker først i anden vask. Man kan ofte også mærke på håret, at det føles mere rent efter anden vask. Derudover er shampooen med til at minimere krus, og håret efterlades mere fint og syner sundere. 


Step 2: Redken Frizz Dismiss Conditioner 

Dernæst påføres Frizz Dismiss Conditioner, som er en balsam, der går ind og giver håret fornyet næring og mindsker filtret og kruset hår. Der falder dermed færre hår af, når håret redes igennem, og det bliver tilmed nemmere at style håret. Håret efterlades blødt og lækkert. Lad gerne balsammen sidde et par minnutter, inden den skyldes ud, for at opnå det bedste resultat. 


Step 3: Redken Frizz Dismiss Rebel Tame Heat Protection

Dernæst påføres Redken Frizz Dismiss Rebel Heat Protection, som er en varmebeskyttelsescreme, der går ind og beskytter dit hår mod varme fra varmeredskaber. Hvis du føntørrer, glatter eller krøller dit hår, er det helt essentielt, at du anvender en form for varmebeskyttelse, da det er utroligt skadeligt for håret, hvis ikke du gør det. I værste tilfælde kan totter af dit hår falde af, og det ser ikke ret godt ud! Jeg har selv prøvet det, og jeg er blevet klogere. 


Step 4: Redken Frizz Dismiss Mask

Det sidste step I guiden til sundere og finere hår er at påføre Redken Frizz Dismiss Mask, som er en hårmaske, der går ind og tilfører en masse fugt til håret og gør håret utroligt blødt. Har du meget ukontrolleret hår, som går sine egne veje rent bogstaveligt talt, så er denne hårmaske et must. Jeg anvender den én gang om ugen, da jeg føler, at det er tilstrækkeligt til mit hår. Man kan også godt bruge den to gange om ugen. Mit råd er at mærke efter, hvad der passer bedst til dit hår. 


Hvordan virker de fire produkter sammen? 

Jeg har fulgt disse fire steps i 14 dage, og jeg kan mærke en betydelig forskel. Jeg har permanentkrøller, som har skadet mit hår en del. Permanentkrøllerne og den efterfølgende styling med at føntørre håret hver dag har gjort mit hår meget tørt og kruset, og som nævnt tidligere har jeg mistet totter af mit hår på grund af dette. De fire steps har tilsat næring og pleje til mit hår og gjort, at jeg mister færre hår i løbet af dagen. Derudover ser mit hår meget sundere ud, da krusen i mit hår er blevet mere kontrolleret. Alt i alt en god oplevelse, som jeg synes, at du skal prøve, hvis du døjer med samme eller lignende problemer!

Den er god nok