Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FANOLA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FANOLA

Fanola

I 2004 blev brandet Fanola oprettet af en gruppe italienske producenter inden for beauty. Fanolas mærke blev derefter hurtigt markedsledende inden for professionel hårpleje, ikke kun i Italien men også i resten af ​​verden.

Alle Fanolas produkter er designet med henblik på, at passe til alle hårtyper. Takket være de fantastiske formuleringer og vel sammensatte kombinationer af aktive og naturlige råmaterialer, kan Fanola tage fat på ethvert hårs behov.

Shampoo og hårkur mod gulligt hår

Ønsker du en mere kold tone i dit hår? Så er Fanola det rigtige brand for dig. Fanola er kendt for sine shampooer, der indeholder lilla pigmenter, der egner sig til dig med gråt eller blond hår. På den måde mindsker du det gule skær, som folk med disse hårfarver godt kan få. Mange af produkterne er desuden beriget med vin ekstrakt og silke ekstrakt med en pH-værdi på 5,0-5,2, hvilket gør håret silkeagtigt, blødt og fuld af glans.

Du kan også bruge Fanolas hårplejeprodukter, hvis du har mørkt farvet hår. Disse produkter sigter mod at pleje og nære, mens de neutraliserer toner af kobber eller røde nuancer i dit hår. Selv om det indeholder de blå pigmenter for at tone de uønskede nuancer ned, farver disse produkter ikke håret.

Alt du skal gøre med disse produkter er, at bruge dem som en almindelig shampoo eller hårmaske i brusebadet og derefter vaske det ud efter ca. 1-5 minutter. Du bør dog være opmærksom på, at produkterne godt kan afgive lidt farve, og det kan være en god idé at benytte handsker, når du bruger produkterne.

Billig silvershampoo og shampoo mod rødt skær i mørkt hår

Få den farve, du havde håbet på, da du farvede dit hår lyst eller mørkt. Uanset om du har farvet dit hår blond eller mørkt, kan Fanola tone det ned og sørge for, at du får den rigtige nuance uden gule eller orange toner. Du behøver ikke være bekymret for om du vælger den rigtige shampoo, da alle Fanola produkter passer til alle typer hår. Få den rigtig nuance tilbage i dit hår nemt og hurtigt med Fanolas bemærkelsesværdige og fantastiske billige produkter her hos Luxplus!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus