Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REVLON HÅRPLEJE

Revlon

Revlon er et verdenskendt brand inden for hårpleje, hårfarve og beauty produkter. Brandet Revlon blev stiftet allerede i 1931, og har siden opnået en enorm succes blandt andet på grund af produkter som hårserum, shampoo til farvet hår, conditioner, hårkur, hårspray og hårvoks. I Revlons fantastiske produkt univers finder du hårpleje produkter under populære serier som Revlon Equave, Revlon Interactives eller den måske mest kendte Revlon Nutri Color. Se vores store udvalg af Revlon igennem her på siden og få de produkter du bedst kan lide til meget små og overkommelige priser. 

Revlon farvebomber

Netop Revlon Nutri Color serien med Nutri Color Cream er kendt med den populære Revlon farvebombe som findes i et utal af varianter. Med en farvebombe fra Revlon kan du genskabe hårets smukke farve uden at du behøver at udsætte det for stærk hårfarve som kan være meget belastende for både hår og hovedbund. En farvebombe kommer i varianter som Nutri Color Cream 1002, 1003, 500, 200 og mange andre afhængig af din hårfarve. Med en farvebombe fra Revlon er det muligt at få glans og liv tilbage i hårfarve, uden at farve det.

De forskellige farvebomber fra Revlon har forskellige egenskaber alt efter om du ønsker at fremhæve den smukke glans i dit brune hår, eller du som blondine ønsker at trække den gule hårfarve ud af dit hår og få en flot kold farve. Du kan få Revlon Nutri Color Cream i 100 ml og 250 ml.

Revlon hårfarve 

Vil du gerne have farvet dit hår med en rigtig hårfarve tilbyder vi naturligvis også dette fra Revlon. Revlons mange flotte farver bliver brugt af kvinder over hele verden, da Revlon forstå sig på kvalitet og at skabe farver som rigtig mange kvinder finder glæde i at bruge. Er du på udkig efter en ny hårfarve eller skal manken blot friskes op, så finder du mange muligheder for et nyt look lige her på siden.

Revlon shampoo, conditioner og hårmasker 

Udover de populære farvebomber har Revlon også lavet andre hårplejeprodukter, såsom Equave serien, der indeholder lækre shampooer, conditioner og hårmasker.

Revlon er eksperter inden for billig hårpleje udviklet specielt til farvet hår og med de unikke Revlon produkter kan du virkelig gøre en stor forskel for dit hår.

Revlon parfume

Revlon har også udviklet de kendte Charlie parfumer, som er tilgængelige i både body mist og Eau de Toilette variant. Du kan spare mange penge på parfume fra Revlon Charlie her hos Luxplus. Når du har fået din nye parfume hjem, så pas godt på parfumens unikke duftnoter ved ikke at opbevare parfumen i direkte sollys eller et rum, der er for varmt. Parfumer bryder sig nemlig generelt ikke om disse forhold, så kan du finde et mørkt og gerne køligt rum til dine parfume, er det den mest optimale løsning for at din parfume holder duftnoterne intakt. 

Revlon makeup

Revlon laver ikke kun hårstyling og parfumer, men producerer også rigtig lækker makeup, såsom foundations, mascara, og eyeliners. Med en smuk og holdbar makeup kan du opnå et fejlfrit look som vil holde hele dagen eller natten igennem. Revlon tilbyder alt, hvad en kvinde skal bruge for at skabe en smuk base til huden bestående af foundation og concealer. Vil du give huden lidt ekstra glow kan du supplere dit look med en smuk highlighter, som vil hjælpe dig med at fremhæve dine smukkeste træk. 


Derudover har vi et meget stort sortiment af flotte neglelakker fra Revlon, i alle regnbuens farver. Vil du pifte dit look yderligere op finder du også et lækkert udvalg af blandt andet kunstige øjenvipper, som kan bruges i forbindelse med ethvert festligt arrangement eller blot, hvis du vil pifte hverdagen lidt op og gøre dine øjne særligt bemærkede.


Med Revlon kan du få stort set alt det, du skal bruge for at opretholde en god personlig pleje og et lækkert look, hvad angår både hår og makeup. Prøv Revlon allerede i dag - vi er sikre på at du vil finde op til flere skønne favoritter blandt produktsortimentet.  

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus