Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MACADAMIA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MACADAMIA

Macadamia
Macadamia Professional brandet er blevet kendt verden over for sine fantastiske hårpleje produkter som indeholder unikke olier til håret som giver dit hår fantastiske resultater.
Macadamia hårpleje kombinerer de unikke egenskaber fra den verdensberømte og højt elskede macadamia nødde olie og den unikke og eksklusive Argan olie. Macadamia er dermed en unik serie af hårprodukter som kan pleje, hele og forkæle selv det mest problematiske hår.

I serien af Macadamia Natural Oil produkter finder du Macadamia Rejuvenating Shampoo, Macadamia Healing Oil som er en unik hårkur, Macadamia Deep Repair Masque som er en populær hårmaske, Macadamia Reviving Curl Cream som er en lækker krøllecreme til at style håret med, Macadamia Balsamspray, Macadamia Conditioner, Macadamia Weightless Moisture Leave in Conditioning Mist, Macadamia hårolie og mange andre.

Macadamia Olie indeholder en stor mængde af Omega 7 som styrker den naturlige balance i din hovedbund og giver masser af næring og fugt til hele håret.
Hvad enten du har fint hår, tykt hår, krøller eller glat hår, kan Macadamia hårpleje produkterne styrke dit hår og give det masser af glans.
Macadamia producerer en lang række populære hårprodukter som shampoo, conditioner, hårmaske, hårolie, hårmousse, krøllecreme, hårspray, balsam, hårkur, børster og meget mere. Alle de billige hårpleje produkter fra Macadamia, indeholder en stor mængde macadamia olie og argan olie som er elsket over hele verden for sine unikke evner til at blødgøre og reparere selv det mest tørre hår. Nogle kalder også argan olie og moroccan oil eller marokkansk olie for flydende guld. I Marokko har de skønne hårolier været brugt igennem generationer, og kendskabet til deres fantastiske egenskaber har nu bredt sig til hele verden. Macadamia er derfor også blevet et succesfyldt hårpleje brand som de fleste efterhånden har stiftet bekendtskab til. De brune og grønne flasker med det blomstrede mønster kan efterhånden findes i mange professionelle frisørsaloner.
Har du tørt og skadet hår efter sol, hårfarve eller andet, er Macadamia det rigtige hårpleje mærke at kaste dig ud i.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.