Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NATURAL WORLD

Natural World

Natural World er et kendt luksusbrand inden for hårpleje produkter. Natural World er udviklet i Soho i London, og de populære plejende og parabenefri hårprodukter har hurtigt spredt sig, og har gjort Natural World brandet til en international succeshistorie.

Moroccan Argan Oil

De mest kendte serier fra Natural World er Moroccan Argan Oil serien med den kendte og populære ingrediens argan olie, og Brazilian Keratin som indeholder en unik keratin formular som giver glans, blødhed og forhindrer krus, Macadamia Oil med økologisk macadamia olie som virker ekstra blødgørende på håret og Natural World Coconut Water med økologisk kokos der dufter skønt.

Natural World produkter

Natural World serierne består af shampoo uden parabener, conditioner og hårolie. Alt hvad du behøver til en god hårpleje rutine der kan skabe liv og glans i dit hår. Med Natural World Moroccan Argan Oil får du en hårpleje serie med den skønne argan olie fra Marokko som trænger ind og blødgør håret uden at efterlade det fedtet og tungt. Natural World er shampoo og hårpleje som er fri for parabener, og som indeholder naturlige olier og ingredienser som gavner dit hår.

Især den gode hårolie fra Natural World er blevet et internationalt storhit. Natural World Hair Treatment med Moroccan Argan Oil, Coconut Water, Macadamia Oil eller Brazilian Keratin, er blevet en meget populær økologisk hårolie som hurtigt trænger ind i håret uden at efterlade det fedtet. En hårolie, også kaldet Hair Treatment, fra Natural World er optimal som en god hårkur til et tørt og skadet hår.

Har du langt hår, er det særlig vigtigt at give dit hår en god hårpleje rutine. De mange skønne produkter fra Natural World er billige og super gode til at holde håret blødt og skinnende og til at forhindre spaltede spidser. Natural World hårpleje produkter har også udmærket sig ved deres særligt udvalgte økologiske ingredienser der gør Natural World til et helt unikt økologisk hårpleje brand som passer til alle hårtyper. Har du lyst til at afprøve et nyt lækkert hårprodukt, kan du med garanti finde hårpleje luksus blandt det store udvalg af Natural World hårprodukter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus