Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SIMPLY ZEN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SIMPLY ZEN

Simply Zen

Det populære brand Simply Zen er kendt for deres effektive produkter, som henvender sig til dem, der gennem årene kan opleve en forandring af deres hår eller hovedbund. Er du en af dem, så læs med her og lad Simply Zen hjælpe dig med at få et stærkt hår og sund hovedbund tilbage. 

Naturlig hårpleje

Fælles for alle produkter hos Simply Zen er, at de er udvundet af ingredienser, som er skånsomme over for både hud, hår og vores fælles miljø. Alle produkter er eksempelvis 100% fri for både sulfater og parabener. I stedet for at gøre brug af disse benytter brandet sig af essentielle olier, botaniske ingredienser og en række planteekstrakter, som alle hjælper dig med at få en sund hovedbund fri for problemer samt et smukt, stærkt og sundt hår. Alt emballage er udvundet af genbrugsmaterialer, som trods denne dyre omkostning stadig er til at betale, for dig som forbruger. Du kan derfor bruge Simply Zens produkter med god samvittighed både overfor dig selv og din krop, men også overfor vores natur og miljø. 

Naturlige ingredienser til håret

I Simply Zens mange produkter vil du finde naturlige ingredienser såsom Jojoba olie, Aloe Vera, ler fra Det Døde Hav, Micro Tang, Shea butter, Honning og en række vitaminer, mineraler og proteiner. Alle ingredienser er nøje udvalgt til at hjælpe håret og hovedbund med at opnå sin naturlige balance. Derudover virker ingredienserne genopbyggende på håret og plejer samtidig den sarte og sensitive hovedbund. Simply Zen kan eksempelvis hjælpe dig, der oplever problemer med skæl, tør hovedbund, psoriasis og hårtab med at komme på rette kurs igen og dermed hjælpe håret med at genvinde sin naturlige styrke. 

Forkæl sanserne

Der indgår en række essentielle olier i Simply Zens produkter, som kan påvirke dig i en positiv retning. Disse naturlige dufte forkæler sanserne og er blandt andet kendt for deres indflydelse i henhold til deres virkning på krop og sind. Oplev eksempelvis, hvordan jasmin og lavendel vil have en beroligende effekt på dig, som får kroppen til at falde til ro, eller hvordan citrusfrugterne vil virke opkvikkende og skærpe koncentrationen. 


Gå på opdagelse i Simply Zen sortimentet her på siden og glæd dig til at opleve en forbedring af hår og hovedbund.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.