Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SCHOLL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SCHOLL

Scholl

Scholl er et enestående brand inden for fodpleje, fodfiler, fodcreme, neglepleje, skospray, sko indlæg og meget mere. Scholl har over hundrede års erfaring med at skabe fantastiske midler til at redde selv de tørreste fødder, og gøre dem sunde, bløde og velplejede igen.

Scholl elektrisk fodfil

Mere end noget andet er Scholl fodpleje mærket kendt for sin fodfil under navnet Scholl Velvet Smooth Diamond pedi elektronisk fodfil. Med en elektrisk fodfil fra Scholl kan du give dig selv og dine fødder den ultimative spaoplevelse hjemme i dit badeværelse. På Scholl Velvet smooth diamond el fodfil findes små diamantkrystaller som nænsomt, men utrolig effektivt, fjerner hård hud og sliber fødderne til de bliver silkebløde. Når rullehovedet på din scholl fodfil er blevet slidt op, kan du købe en Scholl fodfil refill, og nemt selv skifte rullehovedet ud på din elektriske fodfil. Den populære elektriske fodfil kommer både i en pink og blå variant til kvinder og mænd. På denne måde kan i have hver jeres farve i husstanden, og nemt kende forskel på hver jeres fodfil. Scholl fodfiler er hurtigt blevet kendt verden over for sine unikke egenskaber, og de fantastiske resultater de allerede har givet tusindvis af fødder.

Scholl fodpleje

Men Scholl fodpleje mærket er også andet og mere end de kendte Scholl velvet smooth fodfiler. Med Scholls fodpleje produkter kan du fortsætte din gode fodpleje rutine med en god og plejende fodcreme eller hælcreme fra Scholl, der bekæmper sprukne hæle og tør hud. Har du meget tørre fødder, kan du hurtigt opnå lindring, og få bløde og glatte fødder med en fodcreme fra Scholl.

Scholl er også kendt for sine Scholl Party Feet heel shields, som er et hælindlæg til højhælede stiletter. Skal du til fest og orker du ikke at få ømme fødder i dine høje hæle, kan du komme et silikone skoindlæg fra Scholl party feet i dine stilletter og undgå ømme fødder.

Derudover kan du finde billig Scholl sko spray til at opfriske dine sko, og forhindre dem i at lugte surt, nail treatment og neglepleje der forhindrer neglesvamp, og creme mod vorter på hænder og fødder. Du kan også få bugt med irriterende fodvorter på ingen tid med de effektive produkter fra Scholl. Når det kommer til fodpleje produkter er Scholl mærket du skal ty til.

Mere end noget andet er Scholl fodpleje mærket kendt for sin fodfil under navnet Scholl Velvet Smooth Diamond pedi elektronisk fodfil. Med en elektrisk fodfil fra Scholl kan du give dig selv og dine fødder den ultimative spaoplevelse hjemme i dit badeværelse. På Scholl Velvet smooth diamond el fodfil findes små diamantkrystaller som nænsomt, men utrolig effektivt fjerner hård hud og sliber fødderne til de bliver silkebløde. Når rullehovedet på din scholl fodfil er blevet slidt op, kan du købe en Scholl fodfil refill og nemt selv skifte rullehovedet ud på din elektroniske fodfil.
Den populære elektriske fodfil fra Scholl kommer både i en pink og blå variant til kvinder og mænd. På denne måde kan i have hver sin farve i jeres husstand og nemt kende forskel på hver jeres Scholl fodfil.
Scholl fodfiler er hurtigt blevet kendt verden over for deres unikke egenskaber og de fantastiske resultater de allerede har givet tusindvis af fødder.

Men Scholl fodpleje mærket er også andet og mere end de kendte Scholl velvet smooth fodfiler. Med Scholls fodpleje produkter kan du fortsætte din gode fodpleje rutine med en god og plejende fodcreme eller hælecreme fra Scholl der bekæmper sprukne hæle og tør hud. Har du meget tørre fødder, kan du hurtigt opnå lindring og få bløde og glatte fødder med en fod creme fra Scholl.

Scholl er også kendt for sine Scholl Party Feet heel shields som er et hæleindlæg til højhælede stiletter. Skal du til fest og orker du ikke at få ømme fødder i dine høje hæle, kan du komme et silikone sko indlæg fra Scholl party feet i dine stilletter og undgå ømme fødder.
Derudover kan du finde billig Scholl sko spray til at opfiske dine sko og forhindre dem i at lugte surt, eller nail treatment og neglepleje der forhindrer neglesvamp, og creme mod vorter på hænder og fødder. Få bugt med irriterende fodvorter på ingen tid med de effektive produkter fra Scholl. Når det kommer til fodpleje produkter er Scholl mærket du skal ty til.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus