Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PHYSICIANS FORMULA

Physicians Formula

Physicians Formula blev grundlagt i 1937 af Dr. Frank Crandell, som en kærlighedserklæring til sin kone. Dr. Crandells kone Edith havde meget følsom hud, og udvalget af makeup og kosmetik var næsten ikke-eksisterende. Dr. Crandell valgte derfor at udvikle makeup, selv den mest sensitive hud kunne tåle. Det er ikke uden grund, at Physicians Formula var det første makeup brand til at producere hypoallergen makeup, SPF i makeup, økologiske ingredienser i makeup, farvekorrigerende makeup og en kollektion med bronzere.

Alle produkter indeholder hverken parfume eller nogen af ​​de 150 mest almindelige allergifremkaldende ingredienser. Alle produkter er derudover også dermatologisk testet, ikke-comedogene (dvs. produkter der ikke tilstopper porerne) og ikke testet på dyr.

Virksomhedens filosofi er meget enkel: man skal ikke ofre sit helbred for skønhed.

Physicians Formula Foundation

Føler du, at din nuværende foundation tilstopper dine porer? Så skal du prøve en foundation fra Physicians Formula. Disse foundations er nemlig ikke-comedogene uden at gå på kompromis med dækning og udjævning. Physicians Formula tilbyder også foundations, som indeholder en mineralbaseret formel. En mineralbaseret formel betyder ofte, at huden får flere muligheder for at “trække vejret”. Physicians Formula produkter indeholder desuden SPF, der beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler.

En del af Physicians Formula foundations er ydermere udstyret med virksomhedens banebrydende ABC Cushion Technology. Denne teknologi er baseret på en fugtgivende letvægts formel med udjævning samt en unik svampe applikator, der distribuerer en optimal dosering hver gang.

Mascara til sensitive øjne

Hvis du har tendens til rødme, irritation og udslæt, bliver det sjældent bedre når du påfører mascara. Der er derfor mange med følsom hud og øjne at undgå at bruge mascara. Mascara er også noget, som kan gøre meget for os alle, så vi ser lidt mere friske ud. Og du kan med Physicians Formula bruge mascara uanset hvor sensitive du er omkring øjnene. Physicians Formula producerer mascaraer, der adskiller vipperne og skaber en forbløffende volumen uden at irritere huden og øjnene. Alle mascara er baseret på omhyggeligt udvalgte ingredienser, der gør det nemt at anvende dem.

Billig makeup til sensitiv hud

Her på siden har vi samlet vores udvalg af de lækre produkter fra Physicians Formula. Vi har endda billig makeup til sensitiv hud, da vi mener at alle skal have lov til at lege med makeup. Husk at vi leverer lynhurtigt, så bestil i dag inden kl 15, og du har det foran din dør i morgen tidlig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus