Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SALLY HANSEN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SALLY HANSEN

Sally Hansen

Sally Hansen startede som neglepleje brand i New York i 1957, og er siden vokset til at blive verdens førende mærke inden for neglelak og neglepleje produkter.

Sally Hansen neglelak

Med et væld af neglelakker i smukke farver, er Sally Hansen sortimentet du skal ty til for at få neglelak der holder længe, men samtidig plejer og styrker dine negle. I det store udvalg af neglepleje fra Sally Hansen kan du finde smukke neglelak i mange forskellige farver. Prøv dig frem med en flot klassisk rød neglelak, en feminin pink neglelak eller en gennemsigtig neglelak fra Sally Hansen. Sally Hansen neglelak findes bl.a. som den kendte Sally Hansen Complete Salon Manicure der er professionel neglelak som udover sine fantastiske farvekombinationer også har 7 unikke funktioner. Complete Salon Manicure neglelak fra Sally Hansen fungerer således både som underlak, negleforstærker, indeholder vækstpleje, overlak, en smuk farve, samtidig med at den er super modstandsdygtig og har en flot geléfinish.

Sally Hansen neglepleje

Som internationalt anerkendt brand inden for neglepleje og neglelak er Sally Hansen især kendt for deres innovative tilgang til nye neglepleje produkter og negle trends. Udover basis neglelak og nail strengthener neglelak, finder du også base coat eller top coat som styrker neglene og får dem til at vokse hurtigere. Til Sally Hansen udvalget hører også neglepleje produkter som negleklipper, fodfil til både tånegle og fingernegle, negleklipper, neglelakfjerner, cuticle oil eller neglebåndscreme til pleje af neglebånd.

Sally Hansen fremstiller også selvbruner under navnet Sally Hansen Airbrush som er en flot spray selvbruner i farven light glow og medium glow der kan give dine ben en smuk brun glød når du skal til fest og gerne vil vise dine smukke ben frem.

Sally Hansen neglepleje produkter er skånsomme i brug og gennemtænkt ned til mindste detalje. Få de negle du altid har drømt om og forkæl dig selv med en dejlig manicure eller pedicure med de unikke og plejende neglelakker og meget mere fra Sally Hansen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.