Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SALLY HANSEN

Sally Hansen
Sally Hansen startede som neglepleje brand i New York i år 1946, og har siden vokset sig til at blive et af verdens førende mærker inden for neglelak og neglepleje produkter. Den dag i dag kan Sally Hansen bryste sig af at kunne tilbyde deres 300 forskellige nuancer af neglelak på tværs af 55 lande verden over. Brandet blev skabt af kvinden med selv samme navn Sally Hansen. Sally var en kvinde, som fra starten ønskede at gå imod tidens normer om, hvad en ung kvinde i 40’erne kunne og ikke kunne. Sally Hansen ville alt andet end at holde hus og hjem som så mange andre unge kvinder gjorde på dette tidspunkt. I stedet gik hun benhårdt efter sin drøm om at blive en succesfuld forretningskvinde, hvilket må siges at være lykkedes. 

Sally Hansen ønskede i sin tid at starte eget brand, da hun ville forstærke kvinders selvkærlighedsfølelse gennem skønheden. Skønhed skulle for en kvinde være en styrke, og noget der kunne nydes at bruge tid på i forbindelse med at pleje og passe på sig selv. Ideen med Sally Hansens produkter er derfor at du selv tager styringen og kan skabe de udtryk, som matcher lige præcis dig.

Sally Hansen neglelak

Med et væld af neglelakker i smukke farver, er Sally Hansen sortimentet du skal ty til for at få neglelak der holder længe, men samtidig plejer og styrker dine negle. I det store udvalg af neglepleje fra Sally Hansen kan du finde mange smukke neglelakker i mange forskellige farver. Prøv dig frem med en flot klassisk rød neglelak, en feminin pink neglelak eller en gennemsigtig neglelak fra Sally Hansen. Sally Hansen neglelak findes bl.a. som den kendte Sally Hansen Complete Salon Manicure, der er professionel neglelak, som udover sine fantastiske farvekombinationer også har 7 unikke funktioner. Complete Salon Manicure neglelak fra Sally Hansen fungerer således både som underlak, negleforstærker, indeholder vækstpleje, overlak, en smuk farve, samtidig med at den er super modstandsdygtig og har en flot geléfinish. Med Sally Hansen kan du derfor altid være sikker på, at finde en smuk farve, som passer til både humør og anledning. Neglelakker har en fantastisk evne til at pifte et outfit op eller ned, så det er bare at prøve sig frem og lege med dit look. Der kan være forskellige præferencer når det kommer til, hvilke nuancer som du helst ser dig selv have på dine negle. Hos Sally Hansen kan du frit vælge mellem nedtonede farver i naturlige nuancer så de virker rene og velsoignerede. Er du mere til knald på farverne, kan du også finde et væld af fine pangfarver og andre smukke farverige nuancer. Prøv dig frem og find de farvetoner, som passer bedst til dig og dit humør. 


Sally Hansen neglepleje

Som internationalt anerkendt brand inden for neglepleje og neglelak er Sally Hansen især kendt for deres innovative tilgang til nye neglepleje produkter og negle trends. Udover basis neglelak og nail strengthener neglelak, finder du også base coat eller top coat, som styrker neglene og får dem til at vokse hurtigere. Inden for neglepleje kategorien finder du ligeledes produkter som negleklipper, neglelakfjerner, cuticle oil eller neglebåndscreme som er det perfekte middel til at få dine neglebånd tilbage i topform. 

Sally Hansen selvbruner

Sally Hansen fremstiller foruden ovenstående også selvbruner under navnet Sally Hansen Airbrush, som er en flot spray selvbruner i farven light glow og medium glow, der kan give dine ben en smuk brun glød, når du skal til fest og gerne vil vise dine smukke ben frem. Selvbruneren er dermed perfekt, når du ønsker lidt kulør, men hverken ønsker at tage sol eller har muligheden for det. Dine ben vil på et øjeblik se ud som om at de har opholdt sig i sydens sol på en varm og solrig ferie. 

Skånsom neglepleje fra Sally Hansen

Sally Hansens neglepleje produkter er skånsomme i brug og gennemtænkt ned til mindste detalje. Skab de negle du altid har drømt om og forkæl dig selv med en dejlig manicure eller pedicure med de unikke og plejende neglelakker og meget, meget mere fra Sally Hansen.
Når du køber Sally Hansen får du dermed det hele. En historie bag produktet om en selvgjort kvinde, holdbare neglelakker, et væld af uimodståelige farver og plejende produkter, som gør dine negle misundelsesværdigt smukke at se på. Se vores udvalg af Sally Hansens mange produkter her på Luxplus og find dine personlige favoritter.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus