Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Velplejede hænder

Undgå tørre hænder og fødder

Af Luxplus
Det kolde, tørre vejr kan være hårdt for huden, hvorfor pleje af hænder og fødder er ekstra vigtigt! Få tips til bløde & velplejede hænder og fødder!

I denne artikel guider vi dig til effektive metoder til at forhindre tørhed og ubehag i hænder og fødder. Opdag praktiske tips og produkter, der bevare din hud blød, hydreret og velplejet året rundt.


Pleje af hænder & negle 

1. Start med, at give dine hænder et lunt håndbad med lidt sæbe og måske en sjat planteolie.

2. Når hænderne er blødgjorte tager du dem op af vandet, og tørrer dem godt. Herefter er det tid til, at pleje negle og neglebånd.

3. Følg guiden til den elektroniske mani-/pedicure fil fra Clatronic herunder, som på en effektiv måde vil fjerne dine grimme, tørre neglebånd og udjævne overfladen på neglen:

        A) Filt buffer – bruges ovenpå neglen efter denne evt. er blevet slebet

        B) Glat buffer – bruges ovenpå neglen efter filt buffer, og giver en glat overflade på neglen

        C) Ruflet skive – bruges til, at fjerne hård hud på hænder og fødder

        D) Fin skive – bruges til at file/forme negle på hænder og fødder

        E) Grov skive – bruges til, at file hårde negle (typisk på fødderne)

        F) Bruges til flere formål – god til fx at forme neglene eller blot forkorte dem

        G) Cylinder applikator – bruges til at fjerne hårdføre neglebånd og evt. udjævne overfladen af neglen, hvis den har dybe riller

        H) Kegle applikator – bruges i siderne af neglen og på neglebåndet. Den kegleformede spids gør det nemt at komme ind og forme neglen

            dér hvor det kan være allersværest

        I) Neglerenser – kan også bruges til, at skubbe neglebånd forsigtigt på plads

4. Hvis der stadig sidder lidt hårdføre rester af de tørre neglebånd tilbage selv efter brug af den elektroniske fil, så kan du nemt (men forsigtigt) nippe dem af med en lille negleklipper. Dine hænder trænger til en grundig omgang pleje efter brug af filen. Påfør derfor en plejende negle- og neglebåndsolie.

5. Husk også, at smøre dine hænder ind i en god creme. Vaselines Intensive Care Essential Healing lotion kan bruges på hele kroppen. Den fede konsistens trænger hurtigt ind i huden, og gør den perfekt til det kolde, tørre vejr. Du kan – som med fødderne – med fordel smøre et godt lag på hænderne om aftenen inden du skal sove. Dine hænder er i ro og bliver ikke vasket i alt den tid du sover, og cremen har derfor god tid til, at arbejde sig ind i huden.

6. Giv neglen ekstra glans, beskyttelse og pleje med en klar lak. Du kan med fordel påføre én, som tilmed styrker dine naturlige negle. ”Nail Envy” fra OPI er et godt bud på lige netop sådan en lak. Den skal påføres i to lag, og herefter påfører man et nyt lag hver anden dag.


Fodpleje

1. Start med, at lave et dejligt varmt bad til dine fødder. Hvis du har neglelak på, så fjern også dette. Som regel blander jeg bare lidt mild sæbe i vandet, men hvis du har en god planteolie i dit køkken kan du også sagtens blande en skefuld af det i vandet, for at blødgøre fødderne lidt ekstra. Du kan også bruge et par breve kamillete i vandet – det dufter dejligt, og lindrer ømme fødder.

2. Når vandet er ved at blive koldt, er det tid til at tage fødderne op. Tør dem og massér dem godt med et tørt, rent håndklæde. Når dine fødder er tørre kan du begynde, at fjerne eventuel hård hud. Jeg bruger her en elektronisk fodfil fra W7, som er super effektiv men samtidig meget skånsom ved huden på dine fødder. Filen er især god til, at fjerne hård hud på hælene men også på siden af fx storetåen. Hvis dine fødder har brug for en ekstra grundig omgang, så kan du med fordel bruge en elektronisk manicure/pedicure fil. Hvis dette er tilfældet, så hop ned til guiden til bløde hænder herunder – det er nemlig samme fremgangsmåde på negle og neglebånd på fødderne.

3. Når fødderne og neglene herpå er blevet filet, evt. skyllet en gang i dit fodbad og tørret endnu engang er det tid til, at give dem lidt pleje. Start med, at påføre og massere en plejende olie på neglebåndene, som vil gøre dem bløde.

4. Herefter smører du fødderne ind i en god, fed creme. Du kan med fordel gøre dette om aftenen når du går i seng, så cremen har god tid til, at få arbejdet sig ind i huden. Lad cremen stå på dit natbord, så du husker det når du skal sove! Hvis du har lyst til at give dine fusser lidt ekstra kærlighed, kan du påføre en fin neglelak. Selvom vi ikke rigtig viser fødderne frem om vinteren, så er jeg sikker på din kæreste vil være fan af dine fine, bløde og velplejede fødder!

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem