Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HERÔME

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HERÔME NEGLEPLEJE

Herôme

Herôme har siden starten for næsten 40 år siden været fast besluttet på, at forblive uafhængig af større virksomheder, der har vist interesse for virksomheden. Derfor har Herôme stadig i dag fuld kontrol over produktudviklingen.

Herôme Cosmetics blev grundlagt i 1982 af Hollandske Margreet van Roemburg, der under en rejse til Storbritannien fandt en løsning på beskadigede og bløde negle. Siden hen har Margreet sørget for, at gøre brandet til et af de mest solgte inden for hånd- og neglepleje.

Herôme neglelak

Neglelakker fra Herôme er blevet meget populære, fordi de ikke bare holder godt, de beskytter også neglene. Neglelakkerne fås i en række nuancer, som alle styrker neglene, så resultatet er sundere og længere negle. Uanset om du er på udkig efter neglelak til et nedtonet hverdagslook, eller en mere farverig nuance til særlige lejligheder, kan du være sikker på at finde en Herôme neglelak, der både giver dig en smuk farve, og som der samtidig nærer og beskytter dine negle.

Herôme Nail Hardener

Hvis du som så mange andre har problemer med skrøbelige og beskadigede negle, der knækker bare det du kigger på dem, er Herôme Nail Hardener løsningen for dig. Herôme Nail Hardener er blevet kendt som markedets absolut bedste neglehærder, og den er tilgængelig i forskellige styrker, så der er med garanti også en der passer til dine negles behov.

Du skal påføre Herôme neglehærder som en neglelak, når du føler, at dine negle har brug for ekstra styrke, og du er derefter garanteret super stærke og skinnende negle, der er mere modstandsdygtige overfor påvirkninger.

Billige Herôme produkter hos Luxplus

Her på Luxplus tager vi Herômes motto "smukke hænder og negle til alle" et skridt videre ved at tilbyde Herômes produkter billigt, så alle kan få smukke hænder og negle. Vi ved, at fine negle og hænder kan gøre underværker for selvværdet. Køb Herôme billigt og nemt her på siden, og spar mange penge på en af ??verdens bedste negleplejeprodukter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus