Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MIQURA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MIQURA

Miqura

Miqura er et hudplejemærke med en helt ny tilgang til naturlig hudpleje, som samtidig er af høj kvalitet. Alle hudplejeprodukterne fra Miqura har silke som hovedingrediens. At silke er meget nærende er ingen nyhed i Asien, hvor silke er blevet brugt i hudplejeprodukter i hundredvis af år, men Miqura sørger for at distribuere dette mirakelmiddel til resten af verden. Prøv nogle af de fantastiske Miqura ansigtsmasker, fodmasker, håndmasker og mange flere hudplejeprodukter og læg mærke til, hvordan din hud bliver som ny.

Silke i hudplejeprodukter

Når silke bliver vådt, frigives proteinet sericin, som ligner hudens naturlige fugtgivende protein serin. Sericin indeholder en bred vifte af aminosyrer, der nærer og forbedrer din hud indefra. Miquras silke er blevet udviklet sammen med en familieejet silkefarm i Thailand, hvor familien er specialiseret i hudpleje - de får endda støtte fra den thailandske regering til udvikling og forskning på området. Miqura silke kommer fra gårdens største og fineste kokoner, vævet af silkeorm, der er specielt designet til at producere højproteinsilke.

Mirakuløse masker fra Miqura

Uanset hvilken Miqura maske du vælger, kan du altid være sikker på, at den vil gøre underværker for din hud. Miquras ansigtsmasker, fodmasker, håndmasker og andre hudplejeprodukter består af alle naturlige ingredienser, som der er omhyggeligt udvalgt til at tage sig af din hud på den bedste måde. Miqura masker indeholder ingredienser, som du ikke tidligere har set i hudplejeprodukter, men som eksperterne bag Miqura ved, er mirakelingredienser for din hud. Tag for eksempel den utrolig populære Miqura Moisturizing Mask Sheet med kokos juice, som skaber fibre, der er tusind gange finere end i en almindelig maske. Finere fibre gør ansigtsmasken meget lettere end en normal ansigtsmaske.

Fodmaske og håndmaske fra Miqura

Miqura er ikke kun innovative, når det kommer til ingredienser i hudpleje. De har også udviklet en helt ny type fodmasker og håndmasker. Miqura Foot Mask er ligesom sokker, og Miqura Hand Mask er som handsker, som giver dig mulighed for at bevæge dig frit, mens maskerne virker. Hvis det ikke er innovativt, så ved vi ikke hvad er.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus