Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TUTTI FRUTTI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TUTTI FRUTTI

Tutti Frutti

Tutti Frutti er en forholdsvis ny spiller på markedet for kropsplejeprodukter. Tutti Fruttis ønsker er at gøre det lidt sjovere at være i bad og at pleje kroppen. Sortimentet spænder således over cremer, body scrubs, shower gels og meget mere. Fælles for alle produkterne fra Tutti Frutti er - som navnet antyder - at produkterne har lækre og frugtagtige dufte, der eferlader både dig og dit badeværelse velduftende efter brug. Se det brede udvalg af billige kropsplejeprodukter med fremragende friske dufte fra Tutti Frutti her på siden.

Velduftende Kropsplejeprodukter fra Tutti Frutti

Alle fortjener en lækker spa oplevelse efter en lang dag med arbejde, og ved hjælp af alle de vidunderlige produkter til badet og kroppen fra Tutti Frutti, kan du få oplevelsen i dit eget badeværelse! Shop rundt i det brede udvalg af produkter til badet og kropsplejeprodukter, og du vil med garanti finde en duft, der passer dig. Foretrækker du nordiske dufte a la solbær og hindbær? Eller måske er du mere en mango eller papaya type? Alle de forskellige badeprodukter og kropsplejeprodukter fra Tutti Frutti er en stor frugtskål af dejlige dufte der forkæler din krop. At de ovenikøbet også er billige, er næsten ikke til at forstå.

Billige bodyscrubs fra Tutti Frutti

En af vores absolutte favoritter fra Tutti Fruttis sortiment er deres body scrub, som findes i forskellige dufte. Der er få ting, der føles lige så tilfredsstillende, som at rense huden i dybden og komme af med de døde hudceller, før man smører sig ind i en lækker bodylotion. Tutti Frutti sørger for at du kan få body scrubs der er billige, velduftende og blødgørende. Læg en eller flere dufte fra Tutti Frutti i kurven, og bestil en ny favorit body scrub.

Velduftende shower gel

En anden favorit i sortimentet er Tutti Frutti Shower gel, ligeledes i mange forskellige frugtagtige og velduftende varianter. Som med alle andre produkter i Tutti Fruttis brede vifte af produkter, er også shower gelen fuld af friske dufte. Uanset hvilken slags duft du foretrækker, vil du helt sikkert kunne finde en shower gel, der er en fryd for næsen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus