Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NATURA SIBERICA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NATURA SIBERICA

Natura Siberica

Natura Siberica er et økologisk hudpleje brand fra Rusland som hurtigt har vundet indpas i store dele af verden og vundet flere internationale priser for sine eksklusive hudplejeserier. De mange lækre hudpleje serier fra Natura Siberica bliver produceret med unikke egenskaber fra økologiske sibiriske urter og planter. Under de barske klimaforhold i Sibirien har planterne udviklet særlige antioxidanter og et stærkt forsvar, og netop disse naturkrafter i de økolgiske urter, anvendes i de mange cremer, sæber og hudpleje produkter fra Natura Siberica. De økologiske urter udvælges og håndplukkes for derefter at videreføre deres særlige egenskaber til din hudpleje. Og netop denne naturlige tilgang til økologisk hudpleje har gjort Natura Siberica hudpleje produkterne så voldsomt populære.

Vegansk og økologisk hudpleje

Hudpleje fra Natura Siberica er ikke testet på dyr, og Natura Siberica er et vegansk hudpleje brand som tager sit klimavenlige og dyrevenlige ansvar alvorligt. De økologiske urter fra Sibiriens vilde natur har et utroligt højt indhold af anti-oxidanter, vitaminer og mineraler som får det bedste frem i din hud. Ved at overføre de naturlige planters fantastiske evner til at overleve i en barsk og kold natur, har Natura Siberica skabt banebrydende økologisk hudpleje smækfyldt med bl.a. vitamin E og vitamin F som reparerer huden og beskytter den mod at udtørre.

Økologisk shampoo fra Natura Siberica

Natura Siberica har skabt økologisk hudpleje og hårpleje med et væld af spændende naturlige ingredienser. Prøv f.eks. en af de skønne økologiske shampoo fra Natura Siberica med velduftende og plejende ingredienser som havtorn, kaviar, snelav, bær, rose, tang eller andre spændende økologiske urter som gør en forskel for håret uden skadelig kemi.
Natura Siberica er hudpleje brandet til dig der elsker økologi og dyrevelfærd og som ikke går på kompromis med dine beauty eller hudpleje produkter. Find dit nye økologiske favorit produkt blandt det store eksklusive udvalg fra Natura Siberica og oplev hvorfor Natura Siberica er blevet en hudpleje succeshistorie på verdensplan.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.