Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NATURA SIBERICA

Natura Siberica

Natura Siberica er et økologisk hudpleje brand fra Rusland, som hurtigt har vundet indpas i store dele af verden og vundet flere internationale priser for sine eksklusive hudplejeserier. De mange lækre hudpleje serier fra Natura Siberica bliver produceret med unikke egenskaber fra økologiske sibiriske urter og planter. Under de barske klimaforhold i Sibirien har planterne udviklet særlige antioxidanter og et stærkt forsvar, og netop disse naturkrafter i de økologiske urter, anvendes i de mange cremer, sæber og hudpleje produkter fra Natura Siberica. De økologiske urter udvælges og håndplukkes for derefter at videreføre deres særlige egenskaber til din hudpleje. Og netop denne naturlige tilgang til økologisk hudpleje har gjort Natura Siberica hudpleje produkterne så voldsomt populære.

Vegansk og økologisk hudpleje

Hudpleje fra Natura Siberica er ikke testet på dyr, og Natura Siberica er et vegansk hudpleje brand som tager sit klimavenlige og dyrevenlige ansvar alvorligt. De økologiske urter fra Sibiriens vilde natur har et utroligt højt indhold af anti-oxidanter, vitaminer og mineraler som får det bedste frem i din hud. Ved at overføre de naturlige planters fantastiske evner til at overleve i en barsk og kold natur, har Natura Siberica skabt banebrydende økologisk hudpleje smækfyldt med blandt andet vitamin E og vitamin F som reparerer huden og beskytter den mod at udtørre.


Der er mange fordele at hente, når du køber Natura Siberica. Foruden alle de skønne naturlige ingredienser kommer alle produkterne i utroligt flotte emballager, som vil pynte dit hjem og udstråle en vis eksklusivitet. Med Natura Siberica kan du stort set få dækket alle de behov du måtte have inden for personlig pleje, da brandet tilbyder en lang række produkter, hvor velværen er i fokus. Se udvalget fra det herlige brand igennem her på Luxplus og find de produkter, som skal danne ramme for din nye hudplejerutine. Om du har tør hud, fedtet hud eller moden hud, så finder du de produkter som du skal bruge for at få tilført det som din hud har brug for. Du finder alt du skal bruge til din hudtype inden for både øjencreme, sera, ansigtscremer og meget mere som din hud har brug for på daglig basis for at få tilført den mængde fugt og næring, som hjælper den med at holde sig hydreret og beskyttet mod udefrakommende påvirkninger.


Vil du give din hud lidt ekstra kærlighed i løbet af ugen, så kan du med fordel bruge en ansigtsmaske, som vil pleje og nære din hud i dyben. Ikke alene er det godt for huden at blive plejet lidt ekstra med en maske engang imellem, men det er også en super behagelig oplevelse. Sørg for at skabe ro omkring dig selv og nyd det frirum du har, hvor det ene og alene handler om dig og dit velbefindende. Natura Siberica har samlet alle de gode egenskaber i produkterne, så det eneste du skal gøre er at forkæle din hud med dem. 

Økologisk shampoo fra Natura Siberica

Natura Siberica har skabt økologisk hudpleje og hårpleje med et væld af spændende naturlige ingredienser. Prøv f.eks. en af de skønne økologiske shampoo fra Natura Siberica med velduftende og plejende ingredienser som havtorn, kaviar, snelav, bær, rose, tang eller andre spændende økologiske urter som gør en forskel for håret uden at gøre brug af skadelig kemi.

Natura Siberica er hudpleje brandet til dig, der elsker økologi og dyrevelfærd og som ikke går på kompromis med dine beauty eller hudpleje produkter. Find dit nye økologiske favorit produkt blandt det store eksklusive udvalg fra Natura Siberica og oplev, hvorfor Natura Siberica er blevet en hudpleje succeshistorie på verdensplan.


Kom selv godt i gang med de mange fantastiske produkter fra Natura Siberica. Se dig omkring her på siden og find netop de produkter som du bare må eje - vi har skruet helt ned for priserne, så du har råd til lidt mere. Rigtig god fornøjelse med Natura Siberica. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus