Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GREEN PHARMACY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GREEN PHARMACY

Green Pharmacy

Green Pharmacy er en af Ukraines største producenter af kosmetiske produkter og husholdningsartikler. Green Pharmacy er også en af Elfa's mest populære mærker. Green Pharmacy's kosmetikprodukter har, som navnet antyder, stærke forbindelser til naturen. Det siges at planter, der vokser i et bestemt klima, har et genetisk sæt, der er særligt velegnet til mennesker, der bor i den pågældende klimazone. Så for at producere de mest effektive kosmetiske produkter, har Green Pharmacy valgt at bruge botaniske ekstrakter fra den klimazone, de agter at distribuere produkterne i. Så med Green Pharmacy har du en tilpasset løsning, der er baseret på dine forudsætninger og forventninger.

Alle Green Pharmacy produkter er baseret på tre grundlæggende principper. Det første princip er tradition. Alle opskrifter og formler er baseret på de grundlæggende regler inde for kosmetik. Det andet princip er den videnskabelige metode. Alle ingredienser vælges omhyggeligt i henhold til deres effekt på mennesker i en given klimazone (temperatur, fugtighed osv.). Det tredje og sidste princip er farmaceutiske standarder. Alle produkter udvikles på virksomhedens egen fabrik for at alle de farmaceutiske krav der er.

Naturlig hårpleje

Green Pharmacy tilbyder et bredt udvalg af naturlige skønhedsprodukter til ansigt, krop og hår som shampoo, skælshampoo, balsam, shower gel og hårolie. Disse hårplejeprodukter består af det mest gavnlige og plejende naturen har at byde på. Naturlige ingredienser der giver et naturligt resultat, og som stimulerer alle dine sanser, så et bad pludselig bliver meget mere behageligt og mere hyggeligt.

Billig hårpleje fra Green Pharmacy

Med Green Pharmacy får du førsteklasses hårpleje med omhyggeligt udvalgte ingredienser fra naturens store spisekammer. God hårpleje kan nemt blive rigtig dyrt, især hvis ingredienserne er naturlige og af høj kvalitet. På denne side har vi samlet vores udvalg af de populære Green Pharmacy produkter til meget billige priser. Prøv Green Pharmacy og læg mærke til, hvor naturligt det er at bruge naturlige produkter. Husk vores medlemmer altid får gratis fragt, og at vi leverer dagen efter, hvis du bestiller inden kl. 15.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus