Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MASQUE ME UP

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MASQUE ME UP

Masque Me Up

Masque me up laver masker til ethvert behov. I sortimentet finder du ikke kun ansigtsmasker, men også en håndmaske og en fodmaske. I Danmark har vi en tendens til at få tør hud på hænderne om vinteren, og nogle gange er håndcreme bare ikke nok. Så her kan du give dine hænder et fugtboost med en håndmaske engang imellem. Udover at håndmaskehandskerne giver fugt, plejer de også hænderne. Håndmasken kan bruges af alle slags hudtyper.

Fodmasken giver ligeledes fugt, og kan være en rigtig god idé at bruge, når du for eksempel skal gøre fødderne klar til sommer og sandaler. Fodmasken giver, ligesom håndmasken, også fugt og pleje. Masken tages på ligesom et par sokker, og tages af igen efter virketiden er forbi.

Sheet masker

Masque Me Up laver også forskellige sheet masker. Du kan for eksempel finde en plejende og fugtgivende sheet maske, hvis du har tør hud i ansigtet, eller bare gerne vil give huden et ordentligt boost af fugt og pleje.

Masque Me Up har desuden en sheet maske der er god til en uren hud, da masken plejer i dybden. Begge masker indeholder naturligt fermenteret kokos juice.

Bubble Maske

Et af de mest populære produkter fra brandet er deres Bubble Mask, som er en anderledes måde at have en ansigtsmaske på på. Masken begynder nemlig at boble, mens den arbejder på huden. Ansigtsmasken renser desuden i dybden, kan løsne makeup og opfrisker huden mens den arbejder. Bubble masken indeholder forkullet bambus og en sæbe effekt, som ikke bare renser huden, men også ilter den. Masken er uden tvivl værd at prøve!


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.