Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MASQUE ME UP

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MASQUE ME UP

Masque Me Up

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra så burde du prøve de skønne produkter fra det danske brand Masque Me Up, som har speciale i at fremstille produkter, som passer til den skandinaviske livsstil og det klima vi befinder os i. Masque Me Up benytter den nyeste teknologi i forbindelse med udviklingen af deres produkter, så du kan være sikker på at få et produkt, som vil tilføre huden en masse gode egenskaber og ingredienser. 


Masque Me Up laver masker til ethvert behov. I sortimentet finder du ikke kun ansigtsmasker, men også en håndmaske og en fodmaske. I Danmark har vi en tendens til at få tør hud på hænderne om vinteren, og nogle gange er håndcreme bare ikke nok. Så her kan du give dine hænder et fugtboost med en håndmaske engang imellem for at give huden et intens skud fugt, så du hurtigt kan få smukke hydrerede hænder igen som ser ungdommelige og friske ud. Udover at håndmaske handskerne giver fugt, plejer de også hænderne. Håndmasken kan bruges af alle slags hudtyper som vil føle ekstra velvære.


Fodmasken giver ligeledes fugt, og kan være en rigtig god idé at bruge, når du for eksempel skal gøre fødderne klar til sommer og sandaler. Fodmasken giver, ligesom håndmasken, også fugt og pleje. Masken tages på ligesom et par sokker, og tages af igen efter virketiden er forbi. Når du bruger disse masker så prøv at skab dig god tid til at nyde dem. Sørg for at der er ro omkring dig, så du kan tage maskerne på og skabe et afslappet rum for dig selv, hvor det kun handler om dig og det du gør som er godt for dig lige nu og her. Når du bruger en maske er det selvfølgelig et godt resultat som du går efter, men det afslappende aspekt i at bruge en maske er naturligvis også en stor del af oplevelsen. Sørg derfor for at få skabt dig de bedste rammer for din selvforkælelse, så du kan læne dig tilbage og nyde behandlingen. Bagefter vil du nyde godt af maskens arbejde som vil give din hud et boost med de mange skønne ingredienser som den er spækket af. 

Sheet masker

Masque Me Up laver også forskellige sheet masker. Du kan for eksempel finde en plejende og fugtgivende sheet maske, hvis du har tør hud i ansigtet, eller bare gerne vil give huden et ordentligt boost af fugt og pleje.

Masque Me Up har desuden en sheet maske der er god til en uren hud, da masken plejer i dybden. Begge masker indeholder naturligt fermenteret kokos juice som er rigtig god næring til din hud.

Bubble maske

Et af de mest populære produkter fra brandet er deres Bubble Mask, som er en anderledes måde at have en ansigtsmaske på. Masken begynder nemlig at boble, mens den arbejder på huden. Ansigtsmasken renser desuden i dybden, kan løsne makeup og opfrisker huden mens den arbejder. Bubble masken indeholder forkullet bambus og en sæbe effekt, som ikke bare renser huden, men også ilter den. Masken er uden tvivl værd at prøve! Heldigvis skal du ikke betale dyre domme for at komme i nærheden af de skønne produkter fra Masque Me Up. Her på Luxplus vil vi gerne hjælpe dig med at få fingre i de produkter du står og mangler, hvilket er derfor vi har sænket vores priser gevaldigt, så du hurtigt kan få glatte og bløde fødder og hænder og en strålende hud i ansigtet.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus