Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GRACE COLE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GRACE COLE

Grace Cole

Grace Cole er et britisk brand fra 2007, der blev skabt baseret på et brændende ønsker om at skabe og inspirere med lækre produkter. Skaberen bag Grace Cole, Tracy Mort, så et marked, hvor der plads til mere sjæl og dybde.

Grace Cole består af en spændende række duft kombinationer, og beauty produkter. Sammen med passion, selvtillid og et feminint touch er det essensen af Grace Cole. Virksomheden producerer sine produkter i England, og Tracy er stolt over at kunne støtte sit eget land. Det er også en måde at sikre, at produkterne kun består af den bedste kvalitet. Det gælder i øvrigt både produktionen og indpakningen, som er designet til at indeholde enhver kvindes helt egen historie.

Og fordi Grace Cole er så dygtige til det de laver, kan man nyde godt af deres produkter i over 85 lande.

Hudpleje til at forkæle kroppen

Grace Cole er ligesom en spa oplevelse derhjemme. Duften og konsistensen af deres lækre cremer, kan kun bringe en lykkefølelse frem.

Duft kombinationer der får englene til at synge

Noget af det der virkelig kendetegner Grace Cole er brandets evne til at sammensætte de mest utrolige og velduftende kombinationer af duftnoter der komplimenterer hinanden helt perfekt.

Blandt nogle af de mest populære kombinationer kan du finde lavendel og kamille, grape, lime og mint og nektarin og grape, som udgør nogle af de mere sødlige og syrlige duft. Grace Cole har desuden lavet produkter med kanel, ingefær og figen som er til dig der er til lidt tungere dufte.

De perfekte gaveæsker

Her på siden kan du finde vores udvalg af de lækre produkter fra Grace Cole. Vi har særlig fokus på de skønne gaveæsker som Grace Cole har lavet. Så giv en gaveæske fra Grace Cole til en kvinde der fortjener noget selvforkælelse, eller tænd nogle stearinlys på badeværelset og forkæl dig selv med en hjemmespa.

Du kan finde de lækre Grace Cole gaveæsker billigt her på siden, det eneste du skal tage stilling til er, hvad du vil dufte af.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus