Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BERTHELSEN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BERTHELSEN

Berthelsen

Berthelsen Naturprodukter har et motto som lyder på, at alle skal have råd til kosttilskud og have mulighed for at passe godt på sig selv - hele livet. Derfor sælges Berthelsen Naturprodukter til rimelige penge. Produktsortimentet tæller mere end 25 forskellige vitaminer, mineraler og urteprodukter, som alle er under konstant udvikling i takt med ny forskning og viden.
For Berthelsen handler produktionen af naturlige kosttilskud om at skabe de bedste kombinationer af vitaminer og mineraler fra de bedste urter så alle er sikret en bedre mulighed for at få dækket deres behov for sunde kosttilskud som en del af en sund livsstil og en krop i balance.
Størstedelen af de naturlige mineraler og vitaminer som Berthelsen fremstiller er desuden veganske. Det vil med andre ord sige at Berthelsen forsøger at skabe naturlige kosttilskud som ikke indeholder dyr eller har haft dyr involveret i fremstillingsprocessen.

Naturlige mineraler og vitaminer fra Berthelsen

Unge, voksne, ældre - alle kan have gavn af at få de rigtige kosttilskud. Er du i tvivl om din kost er varieret nok, eller vil du gerne have en krop som føles mere sund og i balance? Prøv Berthelsen mineraler og kosttilskud og få din krop til at fungere optimalt.
Berthelsen kosttilskud og mineraler udvikles og opdateres løbende efterhånden som behovet for nye vitaminer og mineraler opstår og Berthelsen kosttilskud sørger for konstant at holde sig opdateret om den nyeste forskning inden for kosttilskud.

Berthelsen Magnesium, Jod, E-vitamin og mineraler

Med Berthelsen får du rene, naturlige kosttilskud som kun indeholder det bedste naturen har at byde på. Berthelsen naturprodukter er bevidst om deres ansvar for natur og miljø og alle kosttilskud er derfor pakket i PVC-fri emballage. Derudover har Berthelsen kosttilskud et fokus på brugervenlighed og hver kapsel og tablet er gjort så lille og synkevenlig som muligt for at gøre det nemmere for dig som bruger at sluge dine kosttilskud. Læg mærke til mineral kapslernes lille størrelse. Berthelsen naturprodukter består nemlig kun af de essentielle mineraler i koncentreret form og uden brug af for mange unødvendige hjælpemidler. Derfor er det Berthelsen naturprodukter, kosttilskud og Berthelsen mineraler du skal vælge når du gerne vil optimere din kost og få det bedste ud at dine kosttilskud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus