Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ELEKTRONIK

På denne sider finder du alt, hvad du skal bruge af elektriske apparater, når du skal style dit hår. Vi har et stort udvalg af glattejern, krøllejern, hårtørrere og meget mere. For når håret skal styles, kræver det mere end hårspray og hårolie.

Rigtig mange kvinder styler deres hår dagligt, derfor er det vigtigt at benytte både de rigtige produkter, men også de rigtige apparater, for at skåne håret mest muligt.

Krøllejern

Vi har blandt andet forskellige slags krøllejern, både til at lave store krøller med og små krøller. Blandt disse har vi blandt andet de populære wand krøllejern, som giver et naturligt krøl i håret, og som er nemt at håndtere, hvilket især er en fordel for dem der ikke er øvet i at lave krøller.

Glattejern

Derudover har vi et hav af glattejern, både smalle og brede. De brede glattejern er især gode til kvinder med tykt hår, da man skal køre glattejernet færre gange igennem håret. Det smalle glattejern kan både bruges til at glatte håret med, og til at lave krøller med. Det kræver en smule øvelse, men når man laver krøller med et glattejern, bliver resultatet naturlige krøller, der falder rigtig flot.

Hårtørrer

Vi fører også mange forskellige hårtørrere. For at en hårtørrer skal være god, er der nogle krav den skal leve op til - hvilke, er dog individuelt. Derfor er vores udvalg blandt hårtørrere stort, vi har både nogle der ikke vejer særlig meget, nogle der kan veksle mellem varm og kold luft, nogle hvor tuden kan tages af og så videre. Vi har også nogle hårtørrere, der er bedre at have med på rejser end andre, fordi de er mindre og lettere.

Udover disse “hovedkategorier”, har vi også et udpluk af andre stylingtools, såsom nogle multifunktionelle jern, hvor man kan skifte hoved, afhængig af om man vil lave krøller eller glatte håret. Vi har ydermere et jern der automatisk laver krøller i håret, det er nemt at bruge, og giver de flotteste krøller.

Det er kun fantasien der sætter grænsen for frisurer, vores udvalg af elektronik gør det i hvert fald ikke.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus