Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KROPSSÆBE

Dit valg af kropssæbe har også betydning for hvordan din krop bliver næret og plejet under hvert bad. Som kvinde er det vigtigt at finde den rigtige kropssæbe som både kan vaske kroppen ren, men også sørge for at give huden masser af fugt når den ellers let udtørrer under de varme bade.
Den rigtige kropssæbe finder du ved at prøve dig frem. Duft til forskellige varianter af kropssæbe, læs hvilke ingredienser de indeholder, og find den kropssæbe som indeholder netop de egenskaber som din personlige hud og hudtype kræver og har brug for.
Her på sitet finder du kropssæbe fra kendte mærker. Du kan finde kropssæbe i både flydende og fast form. Hvad med f.eks. en lille fin pakke med sæbe som du kan give en god veninde som værtindegave når du kommer på visit. De små kropssæber er også super fine at have liggende fremme på badeværelset og både dufte og pynte ekstra fint når du har gæster.

Kropssæber til alle hudtyper

Har du tør hud så prøv en kropssæbe som gennemfugter huden. Lange, varme bade er virkelig skønt, men også hårdt for huden som hurtigere tørrer ud. Sørg derfor for at bruge en kropssæbe som efterlader huden fugtig og blød efter hvert bad. Har du fundet den rigtige kropssæbe, er du ikke i tvivl. Så vil dine ben føles blødere og se mere skinnende ud. En følsom og sart hud har brug for en kropssæbe som er parfumefri og uden parabener, og som er skånsom mod huden uden at gå på kompromis med sine renseegenskaber som sæbe.
Har du tendens til mere fedtet hud, så brug en kropssæbe som renser, men som ikke fedter og olierer huden. Nogle af de mest populære kropssæber kommer fra mærker som Nivea, Dove, Clinique og Clarins. Oplev hvordan din krop bliver silkeblød og din hud markant mere smidig blot ved at bruge den rigtige kropssæbe.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.