Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Fodmaske og fodfil

Velplejede fødder er lig med velvære

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Velplejede fødder ser ikke bare pæne ud, det giver også en følelse af velvære. Og hvis der er noget der fortjener forkølelse, så er det vores fødder!

Smukke fusser er naturligvis et must i sommermånederne, hvor vi meget af tiden går i sandaler eller har bare tæer på stranden. Det giver generelt en større følelse af velvære, når vores fødder er velplejede og neglene er ordnet - og dette gælder hele året rundt. Læs med her og find inspiration til, hvordan du plejer dine fødder bedst muligt inden for hjemmets fire vægge.  

At pleje sine fødder behøver ikke blive et uoverskueligt projekt. Sørg eventuelt for at sætte 30 minutter af (eventuelt om søndagen) til at forkæle dig selv, hvor du kan trække stikket og slappe helt af efter en travl uge.  


Fodpleje der giver velvære

Fodbad

Start din fodpleje med et behageligt varmt fodbad, hvor du tilfører en passende mængde fodbadesalt til det varme vand. Brug nogle minutter, hvor du bare nyder at have fusserne i vandet alt imens fodbadesalten hjælper med at blødgøre den tørre hud og rengøre fødderne for skidt og snavs. 

Skrub til tørre fødder 

Når du har brugt nogle minutter med fødderne i fodbadet, kan du med fordel bruge en fodscrub, som vil hjælpe med at fjerne døde hudceller både over og under fødderne. Tag én fod op af fodbadet ad gangen og massér scrubben rundt. Når du har eksfolieret begge fødder skylles de med varmt vand, til de er fri for produkt. 

Tørre hæle 

Døjer du med meget tørre hæle kan vi anbefale dig at investere i en god fodfil enten elektronisk eller almindelig alt efter, hvad du foretrækker. Giv fødderne en god tur med fodfilen efter at både fodbad og scrub har gjort huden nemmere at arbejde med. 

Creme til tørre fødder 

Afslut hele seancen med en god og nærende fodcreme, som vil tilføre huden ekstra pleje og opretholde en blød og lækker hud. Prøv eventuelt en af vores kølende og opfriskende varianter med mint eller pebermynte, som blot vil understrege velværefølelsen.   

Neglelak for enhver smag

Ønsker du ligeledes at give neglene et opfriskende pift, så har vi et væld af neglelakker her på siden, som passer til enhver smag og årstid.

Følg de enkle trin og bliv hurtigt et par smukke, velplejede fødder rigere. 


Den er god nok