Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ANSIGTSCREME

Som kvinde kan det være lige så svært at finde den perfekte ansigtscreme, som det er at finde en nål i en høstak. Arh måske ikke, men det kan tage årevis at finde den helt rigtige ansigtscreme, fordi de fleste kvinder ikke ved, hvilken hudtype de har: Har jeg tør hud? Fedtet hud? Eller måske kombineret hud? Og hvornår er det lige man skal begynde at bruge anti-aging produkter? Hos Luxplus har vi et bredt sortiment af ansigtscremer til alle hudtyper. Det gør måske ikke beslutnigen om den perfekte ansigtscreme nemmere, men til vores priser, er der råd til at prøve sig lidt frem, hvilket kan være nødvendigt for at finde nålen i høstakken.

Blandt nogle af vores top brands, finder du mærker som: Elizabeth Arden, Dermalogica, REN, Vichy, L’Oreal, Derma, Clinique, La Roche-Posay og Biotherm.

Ansigtscreme med solfaktor

Du har sikkert hørt om, hvor vigtigt det er at beskytte sig mod solens stråler, hvis man vil bevare en smuk og ungdommelig hud i længere tid. Solen er med til at nedbryde hudens elasticitet og kan derfor få huden til at syne ældre end den er, hvis ikke man bruger optimal beskyttelse mod UV-strålerne UVA og UVB. Om sommeren er det en rigtig god ide at bruge almindelig solbeskyttelse, da der i disse måneder er mere knald på solen. Dog kan du de øvrige måneder på året nøjes med en god ansigtscreme med solfaktor i. Når du køber en ansigtscreme med spf, får du både de udvalgte og nærende ingredienser fra den pågældende ansigtscreme samtidig med at du beskyttes mod solen. Det er derfor et helt genialt produkt og burde være enhver mands eje hjemme på badeværelset. Find et stort udvalg af ansigtscreme med solbeskyttelse her på Luxplus. Du finder mange forskellige cremer, som kan noget forskelligt og som indeholder forskellige styrker af spf. På den måde er du sikret at finde en creme, som dækker dine individuelle behov.

Anti-age ansigtscreme

Her på Luxplus finder du som sagt en lang række cremer både af dagcreme og natcreme varianter til forskellige hudtyper. En af de virkelig populære cremer på markedet er anti age varianten. Dag- og natcreme med anti age egenskaber har vundet mange hjerter verden over og det er ikke så underligt, da disse cremer kan hjælpe dig med at mindske et hav af alderstegn. Vil du forebygge eller give de fine linjer og rynker lidt ekstra kærlighed, kan du finde din næste anti age ansigtscreme her på Luxplus til virkelig billige priser.

Ansigtscremer til tør hud

Lider du af tør hud i ansigtet, er det vigtigt at bruge en god, fed creme hver dag. Den meget varierende luftfugtighed vi har i Danmark, og den ofte tørre, kolde vind, slider på din hud i ansigtet. Derfor er det vigtigt at pleje huden og tilføre den ekstra meget fugt.

Der findes et stort udvalg af forskellige ansigtscremer til brug om dagen og natten - det er nemlig meget forskelligt, hvad huden har brug for. Om dagen udsætter vi huden for forurening, sol, kulde, og ikke mindst makeup derfor er det vigtigt at påføre en dagcreme, der både kan give fugt, og beskytte huden mod alt det den bliver udsat for. Om natten skal huden regenerere, og skille sig af med blandt andet gamle hudceller. Ved at anvende en natcreme, som netop tager højde for dette, genopbygger huden sig hurtigere og bedre. Natcremen fungerer ydermere som et supplement til dagcremen, da den forbereder huden til endnu en dag med ydre påvirkninger.

Ansigtscreme til uren hud

Oplever du urenheder på din hud, så kan en god dagcreme og natcreme med de rette ingredienser hjælpe dig godt på vej mod en renere og mere jævn hud. Slip af med problemhud med de rette cremer som du finder lige her på siden.

Ansigtscreme uden parfume og parabener

Har du derimod en sart og sensitiv hud som ikke kan tåle hvad som helst, er det en god ide at bruge en creme, som er parfumefri og uden parabener. Der findes rigtig mange gode cremer, som er specielt fremstillet til sart hud og som er ekstra skånsom og mild mod huden. Prøv f.eks. et mærke som Urtekram eller Neutral, hvis du er på udkig efter økologisk ansigtspleje som er uden parfume og parabener og som ikke indeholder farvestoffer. Din sarte hud vil elske dig for det.

Som du nok kan høre ud fra ovenstående, så er der uendelig mange muligheder inden for ansigtscremer. Se dig omkring her på siden og find netop de dagcremer og natcremer som passer til din hudtype, så du kan pleje din hud på allerbedste vis - og så endda til billige penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus