KROPSSÆBE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KROPSSÆBE

Gør dit bad til en ekstra luksuriøs oplevelse med en lækker kropssæbe. Som mand er det vigtigt at du husker din kropshygiejne og får vasket kroppen helt ren og fri for snavs og svedlugt ved hvert bad. Sørg for at bruge den rigtige kropssæbe når du vasker dig. En god sæbe til badet er din mulighed for at gøre lidt ekstra særligt for dig selv og din krop. Vælg en kropssæbe som giver din hud masser af fugt og pleje, men som også kan bruges til at vaske snavs og døde hudceller fra din krop. Brug eventuelt en svamp eller en skrubbebørste til at skrubbe din kropssæbe godt ind i huden og sørg for at få vasket dig selv i alle de intime områder på din krop.

Billige kropssæber til mænd

Mange kropssæber til mænd indeholder nærende, plejende og velduftende ingredienser som er skabt til at rense huden, men også opretholde hudens naturlige balance. Er du typen der elsker lange, varme bade så husk at bruge en sæbe der tilbyder din krop masser af fugt. Der findes intet så udtørrende for huden som varmt vand, men det er bare så lækkert! Så hvis du ikke kan undvære den afslappende fornemmelse det er at stå og dampe under bruseren og få alle muskler til at slappe helt af, så husk i det mindste at købe en kropssæbe som fugter huden så den ikke tørrer helt ud i de varme bade.
Bruger du den rigtige kropssæbe, vil du kunne mærke det efter hvert bad. Din hud vil være mere blød og fugtig og mange kropssæber efterlader også deres lækre duft på huden så du dufter godt længe efter du har været i bad.
Er din hud sart, bør du selvfølgelig vælge en sæbe uden parfume og parabener, eventuelt en økologisk kropssæbe, som er ekstra skånsom mod huden og som henvender sig specielt til folk med sart hud.

Velkommen til Luxplus