BØRSTEHOVEDER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BØRSTEHOVEDER

Et smukt og velplejet tandsæt har altid fungeret som vores personlige visitkort ud til verden, da vores tænder ses af alle som vi skal kommunikere med. Flotte velplejede tænder og et sundt tandkød signalerer ultimativ hygiejne, og at du går op i at holde dig velsoigneret. Her på siden finder du alt som du skal bruge for at holde dine tænder både smukke og sunde. Se hele udvalget og find dine favorit børstehoveder til din elektriske tandbørste lige her til billige priser.

Elektriske tandbørster fra Oral-B og Idento

Hold let og enkelt plak og misfarvninger væk fra dine tænder med de mange populære elektriske tandbørster fra blandt andet Oral-B og Idento. Har du ikke en elektriske tandbørste endnu, kan vi helt klart anbefale dig at investere i en, da de mange roteringer som tandbørsten skaber, er med at til rengøre tænderne i selv de mindste sprækker og hjørner, så du kan være sikker på, at få skinnende rene tænder. Med en elektrisk tandbørste skal du ikke selv stå for alt arbejdet, men blot tænde for din tandbørste og nyde hvor let, enkelt og hurtigt du kan få klaret tandbørstningen.

Elektrisk tandbørste fra Oral-B

Her på siden vil du finde rigtig mange forskellige børstehoveder, som vil gøre arbejdet rigtig fint. Prøv eksempelvis Precision Clean tandbørster fra Oral-B, der består af to børstehoveder så du har en du kan starte med og en at skifte ud med, når du føler behov. Udover de mange enkelte børstehoveder som du finder her på siden, så kan du også finde det komplette sæt som indeholder den elektriske tandbørste, holder og børstehoveder. Med det komplette sæt er du klar til at tage din tandbørstning til nye højder. Nogle af tandbørsterne kan endda give dig et tegn når du har brugt de anbefalede to minutter på at børste dine tænder. Gør dig selv en tjeneste og gør tandbørstning til en rar oplevelse med de mange elektriske tandbørster, som du finder her på siden til super små og billige priser.

Se hele udvalget her af vores mange børstehoveder til elektriske tandbørster samt komplette sæt af elektriske tandbørste sæt.

Velkommen til Luxplus
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK