Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BARBERING

Leder du efter godt grej til din barbering? For at få den ultimative oplevelse af en lækker, tæt barbering og en blød og glat hud, er det selvfølgelig vigtigt at din barberskraber, barberskum, barbermaskine eller hårtrimmer er i orden, og virker som det skal. Man skal aldrig gå ned på udstyr, heller ikke når det kommer til barbering.

Billige barberblade

Med barberings mærker som Gillette og American Crew, går du aldrig galt i byen. Gillette brandet er eksperter i at skabe de bedste barberskrabere, barberskum, aftershave balm, engangsskrabere, barbergel osv. og under Gillette barbering produkterne finder du de populære serier Gillette Fusion og Gillette Mach3. Det er især Gillettes barberblade der er utrolig eftertragtede, fordi de er blandt de bedste på markedet. Den eneste ulempe der er ved dem er, at de koster mange penge. Men heldigvis kan du finde barberblade fra Gillette billigt lige her på siden. Det er ikke tilbud, men vores faste pris på barberblade der er så lav.

Barbering mænd

Når det kommer til mænd og barbering er første skridt barberskum. Det er for så vidt ikke så vigtigt om det hedder barberskum, barbergel eller barbercreme, men som mand er det en vigtig del af din barbering, som du altid skal huske.

Herefter kommer valget af barberskraber og barberblade. Det er vigtigt at bladet er skarpt, så din hud bliver generet mindst muligt, hvormed du får det flotteste resultat.

Er du ikke til skraber og barberskum, så kan du med fordel bruge en barbermaskine, skægtrimmer eller hårtrimmer, som også vil gøre arbejdet rigtig fint. Er du generet af synlige næsehår kan du tilmed også få en næsehårstrimmer lige her på siden, som kan hjælpe dig med at blive hårene kvit.

Undgå skægpest

Du kan tydeligt mærke forskel, når du har fundet den helt rigtige barberskraber, barbermaskine eller hårtrimmer. Din barbering bliver hurtig, nem og til en god oplevelse, og dit skæg bliver barberet præcist, som du ønsker med en barberskraber, som ligger godt i hånden, og som er nem at styre.

Efter din barbering er det en fordel at påføre lidt aftershave, enten i form af aftershavebalm eller en aftershave lotion. En aftershave sørger for at fugte og genoprette huden efter barbering. Din barbering kan godt være hård mod den sarte ansigtshud, og det er derfor vigtigt at påføre aftershave for at undgå irriteret hud, udslæt og røde knopper også kaldet skægpest.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus