Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VEGETAR

Er du ikke kødspiser, så ved du sikkert, hvor vigtigt det er at få tilført proteiner nok gennem kosten på andre måder. Her på Luxplus vil vi gerne gøre det nemmere for alle vegetarer at spise en proteinrig kost. Derfor har vi samlet en række lækre produkter, som særligt kommer vegetarene tilgode, da der er mulighed for at lave mange skønne retter med de forskellige produkter.

Vegetariske produkter

På siden her finder du en lang række forskellige linser, quinoa, chiafrø og meget mere. Mange af produkterne er ikke sammensat, så du får derfor et produkt som du frit kan sammensætte med andre fødevare, alt efter, hvordan du ønsker at sammensætte din vegetariske kost. Er du til en nærende grød, som en lækker morgenmad eller mellemmåltid finder du også de populære Urtekram Grød i forskellige varianter. Det eneste du skal gøre er, at tilsætte væske og så er grøden klar.

Veganske produkter

Mange af produkterne kan med fordel også nydes af veganere, som ikke ønsker at få tilsat nogen form for animalske ingredienser til deres mad. Prøv eksempelvis de super nemme og lækre produkter fra Earth Control med Linse Mix eller Bulgur Mix.

Spiser du ikke kød, æg eller måske endda mælkeprodukter, så er der større risiko for at du som vegetar eller veganer, kan mangle en række næringsstoffer. Du behøver derfor ikke at droppe den vegetariske eller veganske kost, men skal blot være opmærksom på at få tilført nok af disse vitaminer og mineraler gennem en anden form for fødevare eller kosttilskud. Eksempelvis kan vi anbefale alle, der ikke spiser fisk, at tage et dagligt tilskud af fiskeolie som supplement til kosten, da de essentielle fedtsyrer som findes heri, ikke kan dannes af kroppen selv. Er du veganer, er det også super vigtigt at være opmærksom på at få en varieret kost og eventuelt supplere kosten med B12, som er en sammensætning af en række vitaminer og mineraler, som man kan få for lidt af som veganer. Det er altid en god ide at tage kosttilskud, hvis kroppen skulle mangle bestemte vitaminer og mineraler, men husk at du selv kan gøre rigtig meget for din krop gennem en varieret og proteinrig kost.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.