Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VEGETAR

Er du ikke kødspiser, så ved du sikkert, hvor vigtigt det er at få tilført proteiner nok gennem kosten på andre måder. Her på Luxplus vil vi gerne gøre det nemmere for alle vegetarer at spise en proteinrig kost. Derfor har vi samlet en række lækre produkter, som særligt kommer vegetarene tilgode, da der er mulighed for at lave mange skønne retter med de forskellige produkter.

Vegetariske produkter

På siden her finder du en lang række forskellige linser, quinoa, chiafrø og meget mere. Mange af produkterne er ikke sammensat, så du får derfor et produkt som du frit kan sammensætte med andre fødevare, alt efter, hvordan du ønsker at sammensætte din vegetariske kost. Er du til en nærende grød, som en lækker morgenmad eller mellemmåltid finder du også de populære Urtekram Grød i forskellige varianter. Det eneste du skal gøre er, at tilsætte væske og så er grøden klar.

Mange af produkterne kan med fordel også nydes af veganere, som ikke ønsker at få tilsat nogen form for animalske ingredienser til deres mad. Prøv eksempelvis de super nemme og lækre produkter fra Earth Control med Linse Mix eller Bulgur Mix.

En del af vores udvalg er fra det populære Urtekram, som er kendt for at skabe utrolig lækre produkter til overkommelige priser, som ovenikøbet er økologiske. Udover Urtekram kan du også finde produkter fra brandet Toftkær, som ligeledes Urtekram skaber produkter af høj kvalitet.

Bryder du dig ikke om at spise kød og spiser du heller ikke mange fødevare såsom æg eller måske endda mælkeprodukter, så er der større risiko for at du kan mangle en række næringsstoffer. Du behøver derfor ikke at droppe denne form for livsstil, men skal blot være opmærksom på at få tilført nok af disse vitaminer og mineraler gennem en anden form for fødevare.

Se dig omkring her på siden og find netop de produkter som passer ind i din vegetariske livsstil. Der er mange gode muligheder med de lækre produkter i henhold til at skabe skønne måltider for dig eller din familie, som vil tilføre kroppen en perfekt sammensætning af nødvendige næringsstoffer.

Velkommen til Luxplus