Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Professionel hudpleje fra Dermalogica

Professionel hudpleje fra Dermalogica

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Er du flittig med din hudplejerutine, vil du også blive belønnet i henhold til din store indsats i forbindelse med at beskytte, pleje og nære din hud.

Kender du ikke hudpleje brandet Dermalogica, så er det på tide at få øjnene op for de mange fantastiske fordele som dette eksklusive og innovative brand, vil tilføre til din hud. Dermalogica er ikke kun et hit blandt almindelige forbrugere, som ønsker at passe godt på deres hud, men i særdeleshed også en top favorit blandt hudeksperter. Om du er ung eller oppe i årene, har tør hud eller acne, så kan vi garantere dig at Dermalogica vil kunne tilbyde dig den rette hudpleje, som vil få det bedste frem i netop din hud. 

Er du flittig med din hudplejerutine, vil du også blive belønnet i henhold til din store indsats i forbindelse med at beskytte, pleje og nære din hud. At opretholde en smuk hud hele livet kommer nemlig ikke af sig selv, men kræver skræddersyet hudpleje, som vil gavne netop den hudtype eller hudtilstand du har. Hos Dermalogica banker deres hjerte for at skabe en sund hud. Den skal ikke blot se flot hud, men hele vejen igennem få det bedre ved hjælp af de daglige hudplejeritualer. 

Dermalogica blev til, da der forekom mangel på effektiv og innovativ hudpleje, som ikke var tilsat skadelige kemikalier. Dermalogica udviklede derfor deres produkter på baggrund af effektive ingredienser, som kunne tilføre huden en masse næring og pleje uden at gøre brug af eksempelvis kunstige parfumestoffer, udtørrende S.D alkohol, fyldstoffer (farvestoffer), mineralske olier eller lanolin. Disse ingredienser har Dermalogica aktivt fravalgt for at kunne give dig så rene produkter som muligt, som ikke vil forårsage irritationer i huden. 


Hudpleje fra Dermalogica 

Dermalogica har udviklet en god portion serier og produkter gennem tiden og kender man ikke brandet, kan du måske føle dig en anelse usikker på, hvilke produkter der er gode for netop dig. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at få et overblik over her, da vi kun kan anbefale alle at komme i gang med Dermalogica. 

Vil du forkæle din hud med den ultimative pleje fra Dermalogica, så kan du roligt følge brandets anvisning som indeholder precleanse, rens, toner og fugtcreme. Med disse steps kan du være sikker på at du får rengjort huden i dyben og efterlade den fantastisk hydreret. Men hvilke produkter skal du så have fat i for at følge disse steps. Det vil vi hjælpe dig med at blive klogere på nedenfor. 


Dermalogica Precleanse 

Hos Dermalogica har de ikke bare udviklet ét renseprodukt, men hele to, da de mener at vi ved at rense vores hud to gange vil få alle makeup rester og andet skidt og snavs rengjort fra hudens overflade. Dermalogica tilbyder derfor som step nummer 1 en Precleans som vil fjerne det meste skidt og snavs fra hudens overflade. Alle Precleanse produkter kan nydes af alle hudtyper før du giver dig i kast med de øvrige steps. 


Hudplejeserier fra Dermalogica 

Når du er færdig med din Precleanse, skal du nu til at vælge, hvilke produkter du vil bruge til den resterende del af din hudplejerutine. Du kan mixe dine produkter på tværs af serierne så du får en skræddersyet behandling, der passer til det behov du måtte have. Nedenfor vil vi give en kort gennemgang af hver serie, så du kan føle dig bedre klædt på i henhold til at udvælge de produkter som du og din hud vil få bedst gavn af. 


Forebyg ældningstegn med Dermalogica Age Smart serie

Hvis du føler, at det er ved at være tid til at du giver din hud en hjælpende hånd, hvad angår tegn på forandringer som skyldes alderen, så kan Dermalogica hjælpe dig godt på vej. De produkter som bærer det lille røde mærkat og som er navngivet Age Smart, er nemlig en unik serie, der hjælper enhver hud med at holde nogle af de mange ældningstegn for døren. Produkterne i denne serie vil alle hjælpe huden med at stimulere collagendannelsen og øge hudens elasticitet. Serien er en ren fornøjelse at bruge hver morgen og aften og vil i den grad understøtte den behagelige fornemmelse det er at pleje sin hud.


Hudpleje mod akne fra Dermalogica 

Er du i 20’erne eller ældre og er ramt af akne, så se nærmere på Dermalogica serien med det grønne mærkat, som hedder MediBac Clearing. Serien er udviklet til at lindre irritationer i huden og kontrollere de faktorer, som skyldes at der opstår udbrud i form af akne. Serien er eminent til at regulere hudens talgproduktion, og vil kunne hjælpe dig langt hen af vejen med at opnå en forbedring af din hud i henhold til at få renset porerne og blive den urene hud kvit. Er du derimod teenager og døjer med hæmmende urenheder, så er serien Clear Start helt sikkert en serie du skal have fingre i. 


Hudpleje til sensitiv hud fra Dermalogica 

Hvis du ofte oplever at din hud bliver irriteret, blusser op og svier eller klør, kan det tyde på, at du har en sart hudtype. Hvis dette er tilfældet, kan den lilla serie, UltraCalming med garanti være et perfekt match til din hud. Serien består af milde formler, som vil lindre irritation og få en stresset hud tilbage på sporet. Foruden at afhjælpe de irritationer som allerede er opstået i huden hjælper serien også med at beskytte huden mod yderligere ubehagelige hudirritationer. 


Hudpleje til alle hudtyper

Udover de ovenstående serier har Dermalogica også udviklet serien Daily Skin Health, som ikke bærer noget mærkat. Denne serie er overordnet rigtig god til alle hudtyper, så er du i tvivl om, hvilket produkt der passer til dig, kan du altid ty til denne serie for at få en super fin daglig pleje til din hud. 


Dermalogica eksfoliering

Husk, at du foruden rens og fugt også kan nyde godt af Dermalogicas mange eksfolieringsprodukter, som vil fjerne de døde hudceller og udglatte huden. Du finder både eksfolieringsprodukter, som du kan bruge på daglig basis samt nogle du kun skal bruge engang imellem. Eksfoliering er en fantastisk måde at give huden nyt liv og som samtidig vil tilføre en uimodståelig glød. 


Dermalogica masker

Ydermere er en ugentlig maske fra Dermalogica heller ikke en dårlig ide. Gør ritualet til en behagelig oplevelse og sørg for at tiden, hvor du bærer den maske der passer til dig, emmer af ren velvære og afslapning. 

Vi er sikre på at du vil elske Dermalogica lige så meget som os, når først du kommer godt i gang med de skønne, luksuriøse produkter. God fornøjelse med din skræddersyede hudplejerutine fra Dermalogica. 


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem