Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Forskellig serum

Derfor skal du tilføje serum til din hudpleje rutine

Af Sandra Schjerning | Influencer
Serum kan være et af de dyreste typer skønhedsprodukter på markedet, men det er samtidig vejen frem hvis du gerne højne effekten i din hudpleje.

Serummer er muligvis et af de dyreste typer af skønhedsprodukter på markedet, men det er samtidig vejen frem hvis du gerne højne effekten i din hudpleje rutine. Serum er smæk fyldt med aktive ingredienser og gør en masse godt for din hud og den tyndtflydende konsistens gør at serum lettere trækker dybere ned i huden. Afhængig af hvilken serum man vælger, kan den virke alt fra fugtgivende, beroligende, opstrammene og så videre. 

Hvad er serum og hvordan virker det?

Kort fortalt er serum en mere koncenteret form for hudpleje. Det trænger hurtigt ind i huden og har ofte en tyndere konsistens end fx. en almindelig dagcreme. Den indeholder også et højere indhold af aktive ingredienser, hvilket gør at man ofte kan se resultaterne hurtigere. Serum har derfor bedre betingelser for at hjælpe på de udfordringer man måtte have med sin hud. 

Serum er et produkt der er beregnet til at blive brugt under den federe hudpleje (dvs. under cremer eller olier.) Det serum gør er at den går ind og arbejder på et eller flere specifikke hudproblemer og det skal bruges efter rens, men før creme, olie eller solfaktor, på den måde har det de bedste betingelser for at trænge ordentligt ind. 

Serummer kan bruges både om morgenen og om aftenen, men det kan betale sig at sætte sig ind i produktet inden man investerer i det, da serummer med højt indhold af A-vitamin fx. er bedre at bruge om aftenen, hvor andre serummer fint kan bruges 2 gange om dagen. 

Efter serum skal man altid huske sin fugtighedscreme, da serum alene som regel ikke er nok til at opfylde hudens fugtbehov.  

Hvornår skal du begynde at bruge din serum?

Langt de fleste kan have glæde af at begynde at bruge serum og det anbefales faktisk at man begynder at tilføre serum når man rammer midten af tyverne, så man kan forebygge skader i huden. Man skulle gerne kunne se effekten efter ca. 12 uger, hvis man bruger det som en fast del af sin hudpleje rutine. 

Få mest ud af din serum og øvrige hudpleje:

For at få mest ud af din serum er det vigtigst at du starter med at rense huden grundigt igennem. Hvis huden ikke er renset tilstrækkeligt, forhindrer du faktisk din øvrige hudpleje i at trænge ordentlig ind, fordi der stadigvæk sidder rester af snavs og makeup på huden. Uanset om det er morgen eller aften, skal serum bruges inden creme eller olie, da den tynde serum konsistens ikke kan trænge ordentligt igennem en creme. En god tommelfinger regel er at produktet med den tyndeste konsistens skal på først. 

Hvilken serum skal du vælge?

Der findes rigtig mange forskellige serummer på markedet og det kan godt være lidt svært at navigere i. Det gode ved dét er at der findes et serum til ethvert behov, så det er bare med at vælge.  Hos Luxplus er der et stort udvalg af serum man kan vælge imellem og jeg har samlet 4 styks herunder i forskellige prisklasser, så der er lidt til enhver pengepung;

Paese Vitamin C Serum

Vitamin C serummet fra Paese er en nærende og fugtgivende serum, der har et højt indhold af vitamin c og er velegnet til sensitiv hud. Det plejer huden og reducerer synlige tegn på aldring. Serummet giver en mere ensartet hud tone og gør huden lækker og blød samtidig. Serummet kan bruges både morgen og aften og er fri for alkohol, silikone, parfume og parabener. 

Argan Oil Night Repair Serum

Er det perfekte valg hvis du gerne vil opnå en blød og sund hud, mens du sover. Serummet består af 100% marokkansk argan olie, forskellige antioxidanter og E-vitamin. Den stimulerer huden og tilfører fugt, pleje og næring og så efterlader den huden mere fugtmættet og reducerer fine linjer og små rynker. 

Elizabeth Arden Vitamin C Ceramide Capsules 

Indeholder den unikke Daily Youth Restoring Serum, fordel i små gyldne kapsler, der er tilpasset så man får den rette mængde serum hver dag. Serummet har en unik formular, der både er dermatologisk og klinisk testet og som forbedrer fugt niveauet i huden, styrker hudens reparationsmekaniske og mindsker de fine linjer og rynker i huden. Huden bliver genopbygget og den naturlige fornyelsesproces bliver styrket. Serummet efterlader huden med et synligt resultat af fastere, glattere og sundere hud. Kapslerne kan bruges både morgen og aften. 

Natura Siberica Snow Cladonia Face Serum

Snow Cladonia serummet er beriget med antioxidanter, der beskytter mod miljøbelastning. Derudover giver det en glattere hud struktur og sørger for at fine linjer og rynker bliver mindre synlige. Produktet indeholder derudover også pentavitin, der styrker hudens beskyttende barriere og blødgør huden. Den sikrer desuden, at huden får den rette mængde fugt.

Den er god nok