Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NATCREME

Natcreme er lige så vigtig en del af din daglige rutine, som dagcreme. Mange tror desuden at man kan bruge sin dagcreme som natcreme, men det er en fejl. Cremerne skal nemlig dække to vidt forskellige behov. Om dagen bliver ansigtet udsat for varme, kulde, forurening og så videre, hvorfor man skal have en creme der beskytter huden mod alle de faktorer. Om natten skal huden regenererer og opbygges, og cellefornyelsen er på sit højeste. Derfor har den brug for fugt og næring i form af den rigtige natcreme. Derudover skal der i en dagcreme tilsættes flere ingredienser, der tager hensyn til ydre påvirkninger, såsom makeup. Det skal der ikke i en natcreme, hvorfor er der er mere plads til at tilføje flere aktive genopbyggende aktiviteter.

Inden du smører natcreme i ansigtet, er det vigtigt at huden er helt ren, ellers vil der komme rester af makeup og andet snavs ned i huden, når du smører cremen i ansigtet. Det er desuden altid en god idé, at vaske hænder inden påføring af creme, da der også sidder mange bakterier her.

Det er desuden en god idé at bruge dagcreme og natcreme fra samme brand eller serie, da de tit er lavet til at komplementere hinanden, hvorfor man opnår den optimale virkning ved at gøre sådan.

Billig natcreme

Her på siden finder du vores udvalg af billige natcremer, til forskellige behov. Vi har et udvalg blandt nogle af de største brands, såsom Clinique, dermalogica og La Roche-Posay. Vi har desuden billige natcremer fra brands såsom Skin Doctors og Juvena. Derudover har vi også nogle forskellige gavesæt, som for det meste indeholder produkter i rejsestørrelse, som ikke kun er optimale at give som gave, men som også er en rigtig god investering, hvis man vil teste en hel serie, eller et enkelt produkt inden man køber the real deal.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus