Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hudpleje i 30’erne

Vælg den rigtige hudpleje i 30’erne

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Hvad du byder din hud i 20'erne begynder du at betale for i 30'erne! Læs med, hvis du ligesom Simone gerne vil have en god og fornuftig hudplejerutine

Hvis du ligesom jeg har rundet de 30 år, så har du sikkert allerede lagt mærke til de fine linjer ved øjnene og i panden. Men ved du egentlig, hvilken hudpleje du skal forkæle dig selv med nu? 

Hvis ikke – så læs med her, hvor jeg dykker ned i 30’ernes hudpleje.

I 30’erne er vores hud ikke længere så spændstig og elastisk som i 20’erne, og det er fordi cellefornyelsen ikke sker lige så hurtigt mere. Samtidig mister huden også fugt og talg, hvilket resulterer i de fine linjer. 

Ansigtspleje 30+ år

Jeg har gennem mit arbejde rådgivet rigtig mange kvinder i 30’erne i deres hudplejerutine, og nu er det altså min egen tur til at gøre brug af disse råd.

De to aller vigtigste produkter man skal investere i, er en fugtgivende natcreme samt en nærende øjencreme. 

Og hvorfor så det? 

Som tidligere nævnt er det omkring øjnene, at vi ser de første fine linjer. Det gør vi fordi, huden er så tynd her. Derfor skal den rette pleje til. Jeg har ofte hørt kvinder sige, at de bare bruger deres normale dagcreme omkring øjnene, men det er altså spild af creme, da huden ved øjenområdet slet ikke kan absorbere den tykke creme. 

I stedet skal du bruge en creme specielt udviklet til den fine hud ved øjnene. Jeg kan anbefale en dejlig kølende øjencreme fra Dermalogica Stress Positive Eye Lift.

Den er fantastisk lækker at få på, da den køler hævede øjne samt fugtgiver huden. Én særlig ting der er vigtig for mig ved min øjencreme er, at den ikke fedter. Hvis den gør det, så har man med garanti sin mascara hængende under øjnene i løbet ad dagen. Når jeg skal forkæle huden ekstra godt ved øjnene, lægger jeg en ekstra plejende maske, som denne Collagen Gold Power Eye Mask.

En fugtgivende natcreme er også meget vigtig, da det er om natten at huden restituerer. Natcreme er også et produkt, jeg har erfaret ofte bliver sparet væk af kvinder, fordi de har en dagcreme, som de mener gør det samme. 

Men ved du hvad forskellen er på dag- og natcreme? 

En natcreme indeholder flere nærende ingredienser, og er ofte tykkere end en dagcreme. Om natten kan huden rigtig få ro til at suge alt den fugt til sig, som den har brug for. En anden ting er, at dagcreme ofte indeholder en smule solfaktor, som selvfølgelig ikke er nødvendig om natten. Jeg kan anbefale Argador Anti-Aging Natcreme, som også er budgetvenlig, men stadig meget fugtgivende, hvis du vil starte med at se, hvad en natcreme kan gøre for dig. 

Et andet produkt som jeg er kæmpe fan af er Murads Rapid Resurfacing Peel. Den er for mig den bedste skrub til ansigtet, som jeg bruger ca. en gang om ugen. Den gør altså virkelig sit arbejde godt. Dette gør den ved let at eksfoliere huden blidt samtidig med at lysne let. Jeg bruger den om aftenen, og hvis jeg har urenheder eller små tørre pletter er de altid formindsket til dagen efter. 

Morgen og aften er det vigtigt at rense huden godt, så gammel makeup og skidt og snavs kommer væk. Min hud er ret tør, og med efterårsvejret nu her ved jeg, at den kun bliver mere tør med det koldere vejr. Derfor bruger jeg en let eksfolierende rensegel fra Nuxe – Aquabella Exfoliating Gel, som renser lidt mere i dybden, og gør huden endnu mere i stand til at suge alle de lækre cremer til sig.

Da huden mister mere og mere af sin fugt, er en god nærende dagcreme selvfølgelig et must. Find en til netop din hudtype, som kan levere en masse fugt. Jeg bruger Anti-redness Cream fra E-cooking. Den er ideel til min hud i øjeblikket, da den er sensitiv og har tendens til urenheder. Derudover indeholder den kamille, som er med til at dæmpe rødme, som mange også begynder at få over kinderne og næsen med alderen. Den virker også udjævnende på huden således at fine linjer og store porer formindskes. 

Jeg håber, at du blev lidt klogere på, hvordan huden begynder at ændre sig i 30’erne samt kan finde inspiration til din nye hudpleje. 

Den er god nok