Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TANDPLEJE TIL BØRN

Tandbørstning er for mange børn en svær del af dagen at komme igennem og det kan være hårdt for både barn og forældre, at barnet ikke bryder sig om at få børstet sine tænder. Heldigvis kan tandbørstningen blive en hel del lettere ved hjælp af en god mild tandpasta eller en sjov tandbørste som barnet finder særligt underholdende. Her på siden kan du få alt det som du skal bruge for at hjælpe dit barn gennem tandbørstningen, så det bliver en god oplevelse hver gang, for begge parter. Tilmed kan du få alle produkterne her på siden til utroligt fordelagtige priser, så der er mange penge at spare, hvis du sørger for at have et medlemskab til siden her.

Tandbørster til børn fra 0-2 år

Har du et barn der er mellem 0-2 år, så får du her tandbørster som er specielt udviklet til den lille mund. Tandbørsten vil let og enkelt hjælpe med at rengøre dit barns mund, så de dårlige bakterier bliver fjernet.

Mange af tandbørsterne her på siden er dekoreret med fine figurer, som kan fremkalde et smil hos ethvert lille barn. Sørg for at benytte tandbørster som disse for at, gøre tandbørstningen både sjovere og lettere for familiens mindste.

Tandbørster af bambus til børn

Vil du ikke have tandbørster til dit barn af plastik, kan du også få bambus tandbørster, som er mere miljøvenlige og skånsomme over for naturen og miljøet. Denne form for tandbørste er både miljøvenlig, men gør samtidig arbejdet lige så godt som alle andre former for tandbørster.

Vil du udover en god tandbørste også have en god tandpasta til dit barn, så finder du også dette her på siden. Du kan eksempelvis finde milde varianter fra Zendium eller Gurli Gris eller My Little Pony, som igen er en sød og hyggelig del af tandbørstningen, når børn kan blive underholdt med en af deres yndlingsfigurer. Find det hele som I som familie skal bruge til den mindste i flokken, lige her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus