PROTEINBARER OG ENERGIBARER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PROTEINBARER OG ENERGIBARER

Træner du meget eller vil du gerne have et lækkert og let mellemmåltid i løbet af dagen, så se det store udvalg af proteinbarer og energibarer som du kan finde til billige penge her på siden. Proteinbarer og energibarer er altid en fordel at have lige ved hånden både efter træning og hvis den lille sult skulle melde sig. Er proteinbarer og energibarer noget du køber meget af så kan det hurtigt blive en dyr affære at have fyldt skabet op derhjemme, med alle dine favoritter. Her på Luxplus vil vi gerne hjælpe alle med at få det de har brug for til deres træning eller hvis du har brug for mere energi i hverdagen. Se udvalget igennem og find dine personlige smagsvarianter og spar mange penge ved at købe dine proteinbarer og energibarer gennem os.

Billige energibarer på Luxplus

Føler du dig træt og uoplagt og mangler du noget ekstra energi for at komme igennem dagen, så kan du roligt købe nogle velsmagende energibarer, som vil hjælpe dig med at få noget fornyet energi, så du kan være mere nærværende og bevare din koncentrationsevne. Prøv eventuelt en fantastisk energibar med smag af abrikos, dadler og chia frø, banan eller chokolade. Energibarer kan altid nydes som et supplement til din øvrige kost, men er i særdeleshed også en fordel at spise inden træning, hvis du vil sikre dig at have energi nok under hele din træning.

Billige proteinbarer på Luxplus

Foruden de velsmagende og super lækre energibarer kan du også få velsmagende proteinbarer, som er det perfekte mellemmåltid, hvis du ønsker at tilføre lidt ekstra protein til dine muskler helt generelt eller i forbindelse med træning. Prøv de mange lækre proteinbarer med smag af eksempelvis kokos, chokolade, karamel, brownie og yogurt eller banan. Uanset præferencer hvad angår proteinbarer så er vi sikre på at du finder lige præcis det du bedst kan lide her på siden.

Få alle de skønne proteinbarer og energibarer til super billige penge her på Luxplus med et medlemskab og få tilført både energi og protein til din krop.

Velkommen til Luxplus