Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DAGCREME

At bruge dagcreme er meget vigtigt for huden, da den i løbet af dagen bliver udsat for vind, vejr og forurening. En dagcreme kan give fugt, pleje og beskytte ansigtet, så huden holdes pæn længere tid. Når du smører dagcreme i ansigtet om morgenen, virker cremen hele dagen og beskytter dig mod alt det huden bliver udsat for i løbet af en dag.

Derudover kan du med fordel bruge en dagcreme der indeholder solfaktor, og det er ikke kun en god idé at bruge om sommeren, men også om vinteren. Det beskytter din hud mod UV-stråler, som også er med til at ælde huden.

At finde den rigtig dagcreme kan tage lang tid. Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken slags hud du har og hvad netop din hud har brug for. Og det din hud har brug for, ændrer sig gennem livet. Udover at alderen is gi selv er med til at huden får nogle andre behov, kan faktorer som pubertet, graviditet, sygdom og så videre spille en kæmpe rolle.

Her på siden finder du vores udvalg af lækre dagcremer, der egner sig til enhver hudtype og enhver smag. Vi har dagcremer fra mange forskellige brands, både kendte og mindre kendte. Af nogle af de store brands vi fører kan for eksempel Elizabeth Arden, Clinique, LOreal og Dermalogica nævnes. Af mindre kendte mærker har vi blandt andet DermaV10, Skin Doctors, Olay og Balm Balm.

Dagcreme uden parfume

Vi har også et stort udvalg af dagcremer uden parfume, som er ekstra skånsomme for huden. Vi har cremer fra nogle af de mest anerkendte brands såsom La Roche-Posay, Dermalogica, Avéne og Bioderma.

Billig dagcreme

Hvis du ikke allerede har en yndlings ansigtscreme, kan du med garanti finde den billigt her på siden. Du kan med fordel prøve dig frem, og finde frem til hvilken creme, der forkæler din hud mest muligt. For det er vigtigt at bruge en god ansigtscreme, da den ikke kun skal beskytte dit ansigt mod vind og vejr, men også danner basen for din makeup, og er derfor afgørende for resultatet.


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus