Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
The Clean Girl-look: Sådan får du den hotteste makeup-trend

The Clean Girl-look: Sådan får du den hotteste makeup-trend

Af Wilma Olsson | Influencer
Vil du fremhæve dine naturlige træk og få din hud til at gløde? Læs med her for at finde ud af, hvordan du får den hotteste makeup-trend lige nu.

Hvis du er en hyppig bruger af TikTok, er du med garanti ikke gået glip af den hotteste makeup-trend, der har taget verden med storm, The Clean Girl-look. Vi har set Hailey Bieber, Bella Hadid, Zendaya og Kendall Jenner bære den. En frisk og skinnende teint, naturligt makeup og håret i en stram knude.

Men hvordan får man det naturlige Clean Girl makeup-look - og hvad skal man bruge af makeup? Læs med i artiklen, hvor jeg guider dig trin-for-trin!


Trin 1. Forbered huden med din hudplejerutine

Start med at rense og eksfoliere huden med en Garnier ansigtsrens for at fjerne alle urenheder, snavs og makeuprester i ansigtet. Følg derefter op med en dybt fugtgivende ansigtscreme. Embryolisse har et lækkert udvalg af ansigtscremer, som du kan tage et kig på her! Valget af din ansigtscreme er vigtig, da den er med til at danne grundlaget for dit Clean makeup-look. Målet med makeup-looket er at se så naturligt hydreret ud som muligt. Glem heller ikke at beskytte din hud mod solen med en god solcreme.

Trin 2. Ikke at bruge primer, er en forbrydelse

Når din hud er forberedt og klar, er det tid til primer! Primer er et must for at din makeup holder hele dagen. I dette tilfælde skal det helst være en primer formuleret med lette partikler for at lysne huden og give dig: That glow! NYX har et stort udvalg af gode primere til gode priser - find dem her!

Trin 3. Naturlig base

I dette look springer vi foundation over og går direkte til concealer. Da looket skal være minimalt og naturligt, bør du kun dække de områder, der virkelig er nødvendige. Påfør lidt concealer under øjnene, omkring næsen, på hagen og på de områder, hvor du har pletter, bumser eller andre synlige pletter. For at løfte ansigtet kan du påføre en linje concealer under øjet i den yderste øjenkrog mod øjenbrynet og derefter blende ud. Dette vil skabe en illusion af mere åbne og friske øjne samt et ‘fast’ udseende. Se Luxplus-serien af concealer her!

Trin 4. Créme-produkter

Creme bronzer

I stedet for en tung base af kontur- og pudderprodukter bør du investere i lette cremeprodukter. Påfør lidt cremebronzer let under kindbenene, på panden og på kæbelinjen for at slanke og fremhæve dine smukke træk.

Creme blush

Påfør derefter en smuk pink creme blush fra Milani over næsen og ud over kinderne for at skabe et frisk og sundt look. Du kan også påføre lidt af din blush under øjnene for et mere solkysset resultat. Men husk, Less is more.

Flydende highlighter

Næste step er at påføre flydende highlighter på det øverste af dine kindben. Highlighteren er med til at sætte prikken over i’et på din base. Du kan påføre highlighter på kindbenene, næseryggen, brynbenet og amorbuen, for at lysne og fremhæve dine træk endnu mere med en smuk glød. Vi kan varmt anbefale Flawless Chisel Cheeks Contour Creams fra Barry M. Du får både bronzer og highlighter i ét!

Trin. 5 Bløde øjenbryn

Sig farvel til øjenbryn on fleek-æraen og byd velkommen til naturlige øjenbryn. For at få The Clean Girl-look skal makeuppen være så naturlig som muligt, og det gælder også dine bryn. Børst dine bryn i den rigtige vinkel og brug en øjenbrynsgel for et holdbart look. Udfyld derefter eventuelle ‘huller’ i øjenbrynet med en tynd brynblyant. Men undgå at gøre dine bryn for markante, da det vil give dig et hårdere udtryk. Dyk ned i Isadora's udvalg af brynprodukter og køb din favorit i dag til en rigtig god pris. Du kan finde dem - her.

Trin. 6 Dybe øjne

Nu er det tid til at fremhæve dine smukke øjne med en smuk dybde af en varm tone i øjenlinjen. Et tip er at tage din cremeblush eller bronzer som øjenskygge og blende den opad/udad mod øjenbrynet. Påfør derefter en subtil, tynd eyeliner og skab en svag wing for at fremhæve vippekanten. Eyelineren, der holder hele dagen uden at falme, er elf Intense Ink Eyeliner Blackest Black. Afslut derefter med en naturlig mascara fra fx. Maybelline eller L’Oreal. Du kan se de aktuelle tilbud på mascara - her.

Trin 7. Blanke læber

Sidst men ikke mindst! Læber! Og de skal selvfølgelig også skinne. Start med at markere dine læber med en lip liner fra fx. Isadora, som du kan finde her. Afslut derefter hele dit Clean Girl -look med en neutral lipgloss fra Barry. M.

Tip! Hvis du vil matche dit Clean Girl Look med dine negle, kan du læse mere om, hvordan du får Hailey Bieber's populære Glazed Donut negle i artiklen - her.

Du er nu klar til at fange dagen med et glødende Clean Girl -look. Du vil med sikkerhed fange alles opmærksomhed på din vej.

Den er god nok