Get the look - Hailey Bieber Glazed Donut Nails

Af Camilla Svensson | Skønhedsekspert
Er du også tosset med Hailey Bieber’s Glazed Donut Nails? Følg disse 4 trin til at få internettets mest eftertragtede manicure derhjemme.
Get the look - Hailey Bieber Glazed Donut Nails

Der er vist ingen tvivl om at Hailey Bieber figurerer som den helt store IT girl, og er en stor inspiration for mange. For eksempel hendes Coachella-look, der gik viralt på TikTok, Instagram og andre platforme, hvor flere skønheds-entusiaster har kopieret og re-stylet looket. Eller hendes Clean Makeup-look, der er blevet en sand makeup-trend.


Senest er en video om Hailey Biebers negle løbet med en del opmærksomhed. Hailey Bieber’s Glazed Donut Nails er tidens hotteste negletrend! Vi guider dig til, hvordan du selv kan få de trendy glazed donut negle i artiklen her.

Hvorfor hedder det ’glazed donut’?

Navnet glazed donut er opstået fordi neglene har en lækker shine, som var det donut dyppet i glasur. Hailey Bieber har tidligere fortalt at hemmeligheden bag hendes fejlfrie hud er fugt, fugt og atter fugt. Faktisk, så går hun ikke i seng før hendes ansigt ligner en “glazed donut”, citat: Hailey Bieber.

Guide: Hailey Bieber Glazed Donut Nails

Til Hailey Bieber’s glazed donut nails bruges der shellac, den type lak, som kun hærder under en LED-lampe, men i princippet ville du også kunne kopieret looket med almindelige neglelakker. Læs med, så guider vi dig til hvordan!


Sådan gør du:

1. Klargør neglene

Først og fremmest er det vigtigt, at dine negle er rene og pæne. Brug en neglelakfjerner til at fjerne gamle neglelakrester, fedt og snavs fra neglene. Sørg samtidig for at klippe og file dine negle i den ønskede negleform. Hvis du gerne vil toppe din manicure med falske negle, så kan du finde et stort udvalg af dem - her.


Find billig neglelakfjerner med acetone og uden acetone - her.
2. Start din manicure med en base coat

Når dine negle er helt rene og filet i den ønskede negleform, så er det tid til base coat. En base coat er en beskyttende underlak, som fylder små riller i neglen ud. Det resulterer i glatte, smukke negle. Din base coat beskytter også dine negle mod misfarvninger, hvis du fx. anvender neglelakker i en skarp farve.


For eksempel er Essie Smooth-e Base Coat en super god base coat, som udglatter ujævne negle og giver et mere glat look for din manicure. Har du i forvejen tynde og skrøbelige negle, så er Essie Smooth-e Base Coat et godt valg, da den indeholder biotin, som hjælper med at styrke svage og skrøbelige negle.3. På med neglelakken!

Nu hvor din base coat er tør, så det videre til den sjove del - at vælge en neglelakfarve! Vi anbefaler OPI Infinite Shine Bubble Bath - den har den perfekte lyserøde farve, som giver et naturligt og rent neglelook. OPI Infinite Shine Bubble Bath påføres ligesom en traditionel neglelak, men giver et imponerende gel-lignende look med spejlblank overflade - helt uden brug af LED-lys!


Du kan finde alle de aktuelle neglelakker - her.
4. Tilføj The Glazed Effekt

Når din neglelak er tør, så skal der børstes sølv shimmer hen over neglene for at få den “glazed effekt”. I princippet kan dette gøres med en løs øjenskygge, som skal skal børstes over neglene, og fæstnes med en klar top coat som det sidste trin. 


Du kan også bruge en neglelak med shimmer eller perlemorseffekt, for at få det “glazed look”. Vi anbefaler neglelakker som Technic Nail Polish Bling-A-Ling eller Essie 277 Pure Pearlfection LuxeEffect. Afslut din manicure med en top coat. Hvis du ikke allerede har en top coat, så kan du finde en billig en - her. Vupti - så har du internettets mest eftertragtede manicure!


Pssst…. Glem ikke at hashtagge #luxplusdk på Instagram, så vi kan følge med i jeres flotte Luxplus-styles!

MERE FRA LUXMAGAZINE

Disse farver skal du have på neglene dette forår

Disse farver skal du have på neglene dette forår

"Jeg er helt vild med farverne i år. Der er lidt til de modige, men også de klassiske. Jeg har fundet en stribe neglelakker frem, som jeg har prøvet"
Flotte sommernegle med Essie

Flotte sommernegle med Essie

De er ikke nemt at lægge den perfekte neglelak. Det kræver koncentration og tålmodighed! Læs med hvis du vil blive mester i at lægge neglelak.
Neglelakker i de smukkeste pastelfarver

Neglelakker i de smukkeste pastelfarver

Intet siger forår som fine pastelfarver, og i denne tid, hvor træer og blomster springer ud, kan man godt få lyst til at matche naturen.
Den er god nok