Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Barry M. PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BARRY M.

Barry M.

Barry M er et engelsk makeup brand, som blev skabt af Barry Mero i London i 1982. I dag er Barry M blandt et af Englands største og mest populære makeup brands, som blandt andet er elsket for deres brede udvalg af farvestrålende makeup inden for kategorier såsom neglelak, lipgloss, øjenskygge, læbestift, lip liners og meget mere. Da der er så mange muligheder med Barry M, har du derfor alt du skal bruge for at skabe mange forskellige udtryk og looks med de mange produkter. 

Billige Barry M produkter

En af hovedårsagerne til Barry M’s kæmpe succes ligger i det faktum at Barry M skaber makeup i en høj kvalitet, men til priser, hvor alle kan være med.

Har du ikke tidligere prøvet det engelske makeupmærke Barry M, er det bare om at komme i gang. Du vil hurtigt opdage nye favoritter blandt det skønne sortiment, som du uden tvivl får lyst til at fylde makeuppungen med. Produkterne fra Barry M henvender sig i særdeleshed til makeup entusiaster, som tør at eksperimentere med sine looks og udnytte det store potentiale som produkterne indebærer. 

I dag er Barry M et kultnavn i England og et makeup brand med tusindvis af engelske fans. Vi er derfor også rigtig glade for at kunne introducere Barry M makeup til de danske kvinder, som gerne vil tage del i Barry M makeuppens store og flotte udvalg. Med Barry M produkterne bliver du en del af et fantasifuldt og legende univers, hvor der ikke findes begrænsninger eller normer, hvad angår makeup looks. Her kan du få lov at udfolde din indre makeupartist og skabe lige netop det look som du finder mest tiltalende. Med Barry M makeup handler det om at turde lege med farverne og skabe unikke makeup looks, der skiller sig ud fra mængden.

Vil du prøve de skønne produkter på egen krop, så se udvalget her på siden og find et væld af herlige produkter til fordelagtige priser! Med Barry M får du hurtigt fyldt makeuppungen op med alverdens produkter fra det populære brand, så du kan skabe lige netop det look som du er i humør til. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus