Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BARRY M.

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BARRY M.

Barry M.

Barry M er et engelsk makeup brand som blev skabt af Barry Mero i London i 1982. I dag er Barry M Londons største og mest kendte makeup mærke som er kendt for sine flotte farvestrålende makeup produkter som Barry M neglelak, lipgloss, øjenskygge, contour, læbestift, pudder, lipliner og meget mere.

Allerede op gennem 80’erne fik Barry M fastsat sit navn og sin succes med makeup produkter som passede til tidens hotte farver og vilde makeup tendenser. De modige farvevalg og anderledes makeup produkttyper ses stadig i det store udvalg af Barry M makeup.

Billig Barry M

En af hovedårsagerne til Barry M makeuppens kæmpe succes ligger i det faktum at Barry M skaber makeup i en høj kvalitet, men til priser hvor alle kan være med.
Har du ikke tidligere prøvet det engelske makeupmærke Barry M, er det bare om at komme i gang. Du vil hurtigt opdage nye favorit makeup og neglepleje produkter som ikke er til at leve uden og som burde findes i enhver kvindes makeuptaske.

Barry M er makeup til de modige makeup entusiaster som elsker at lege med deres makeup look og som eksperimenterer med masser af farver. I dag er Barry M et kultnavn i England og et makeupbrand med tusindvis af engelske fans. Vi er derfor også rigtig glade for at kunne introducere Barry M makeup til de danske kvinder som gerne vil tage del i Barry M makeuppens store og flotte udvalg. Barry M bliver også kaldt for det mest farverige brand inden for makeup, og Barry M lægger da heller ikke skjul på at det er et makeup mærke som er sjovt, frit og fantasifuldt og som aldrig lader sig begrænse af normerne inden for makeup. Med Barry M makeup handler det om at turde lege med farverne og skabe unikke makeup looks der skiller sig ud fra mængden.

Slip fantasien løs og leg med din makeup og dine negle, med Barry M makeup og de mange billige Barry M neglelakker.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus