Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Smuk sommermakeup der holder i varmen

Makeupguide: Smuk makeup, der ikke smelter i sommervarmen

Af SKØNHEDSBLOGGER SALLI MARIANNA VILLEFRANCE
Dette look er sammensat af sommerens hotteste farver. Skal du til bryllup, sommerfest eller mangler tips til at få makeuppen til at holde, så kig med

En holdbar makeup er ikke kun et spørgsmål om gode produkter, men også måden man lægger det på. Udover langtidsholdbare og vandfaste makeupprodukter, så er ’lag-på-lag’ kodeordet, og derfor er det klogt at kombinere forskellige creme- og pudderprodukter, for at sikre sig en holdbarhed ud over det sædvanlige. Foundation

Start på en ren, gennemfugtet hud. Fordel den ultra holdbare og dækkende Vichy Dermablend Foundation med fingrene eller en foundationpensel i ansigtet. Start indefra næsen og arbejd dig ud i resten af ansigtet. 


Øjne

Læg Bourjois Color Edition 24h Eyeshadow Kaki Cheri på hele øjenlåget op til globelinien. Her kan du bruge fingrene eller en flad øjenskyggepensel. Blend den godt ud i globelinien, så der ikke er nogle skarpe linier.

Med en blød øjenskyggepensel tager du Youngblood Luna Dust i ’Dusk’ og med en blød hånd lægger ovenpå din base af Bourjois Color Edition 24h Eyeshadow Kaki Cheri. Lag på lag-effekten af cremeøjenskygge og pudder giver et smukt flerdimensionelt look og en langt bedre holdbarhed.

Læg Bourjois Contour Waterproof Eye Pencil i ’Golden Dress’ langs den nederste vippekant. Med en våd pensel lægger du Youngblood Luna Dust i ’Dusk’ ovenpå. Dette fikserer eyelineren og får den til at blive hvor den skal. 

For at markere øjet og få vipperne til at synes mere fyldige lægges W7 sort eyeliner langs den øverste vippekant. Læg stregen så tæt på vipperne, som du kan.Giv dine øjne et touch af denne sommers hotteste farve: turkisblå! Hvis du har lidt forbehold over for farven og ikke ønsker at få for meget 80’er discodronning over dig, kan du nøjes med at hinte lidt til den friske farve ved at bruge Bourjois Contour Waterproof Eye Pencil i ’Dynamint’ i blot den inderste øjenkrog. Det sætter et flot fokus på dine øjne.

Slut øjenmakeuppen af med at bruge en Maybelline Volum'Express Mascara The Falsies Black Drama Waterproof. Vandfast mascara er et must i sommeren!Guddommelig glød

Snyd dig til ekstra kulør med Rimmels Natural Bronzer, som er en vandfast solpudder. Den fås i flere nuancer – jeg bruger Sun Kissed, der som navnet antyder, giver en smuk solkysset glød.  Påfør den med en blød børste under kindbenene, på tindingerne, under kæben og på decolleté.

Giv dig selv gaven af en guddommelig sommerglød med Luna Dust i ’Dusk’ fra Youngblood. Påfør den som en highligter på kindbenene, næseryggen, kravebenene og evt. skuldrene, hvis de skal vises frem. 

TIP! Bland en smule Luna Dust i din bodylotion og smør ben, arme og skuldre ind – du får den lækreste glød i sommerkjolen!


Uimodståelige læber

Som kirsebærret på toppen af lagkagen sluttes af med den ultra holdbare, flydende læbestift L'Oreal Infallible Lipstick i ’Flawless Fuschia’, som er den smukkeste pink nuance, der klæder enhver kvinde. L'Oreal Infallible Lipstick glider nærmest på af sig selv og som mange andre langtidsholdbare læbestifter ellers har det med, så udtørrer denne ikke læberne. Påfør først farven, der har konsistens som en tynd gloss. Når farven er tør, forsegler du med den anden ende, som føles som en blød læbebalm. Nemmere bliver det ikke!.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem