Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BOURJOIS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BOURJOIS

Bourjois

Bourjois er et makeup brand med en lang historie, der strækker sig helt tilbage til 1863, hvor Bourjois makeup brandet oprindelig blev skabt til teaterverdenen i Paris af en fransk skuespiller og kosmetolog ved navn Joseph-Albert Ponsin, som havde en vision om at skabe exceptionel makeup til kvinder. Man må sige, at drømmen om det store Bourjois makeup brand gik i opfyldelse. Bourjois er i dag et internationalt makeup brand med stor succes, som løbende skaber nye lækre og nyskabende makeup produkter til kvinder over hele verden.

I det store udvalg af Bourjois makeup kan du finde makeup produkter som f.eks. foundation, Bourjois mascara, concealer, blush, kunstige vipper, pudder, Bourjois læbestift, lipgloss, hudpleje, øjenskygge og ikke mindst Bourjois neglelak i mange smukke farver. De mange gode tilbud på Bourjois makeup gør Bourjois til et attraktivt makeup brand for mange kvinder. Siden Bourjois brandets begyndelse har makeup produkterne udviklet sig til at passe til enhver type kvinde og i Bourjois sortimentet kan du også finde ikoniske makeup bestsellere, som er blevet populære musthaves produkter til makeuptasken.

Bourjois makeup i Danmark

Bourjois makeup brandet dækker over en stor samling af makeup, som både kan anvendes til et almindelig eller diskret makeup look til hverdag, eller en festmakeup hvor du giver den fuld gas med eyeliner, blush og læbestift. Med det store farveudvalg i Bourjois makeup produkterne, kan du finde lige netop de makeup farver, der klæder dig og dit ansigt bedst.

Find dine nye makeup favoritter blandt Bourjois produktudvalg. Listen over favorit farver og lækre makeup produkter er lang, og med et makeup produkt fra Bourjois, får du god dækning og høj kvalitet, til en meget billig pris. Der er ikke mange steder Bourjois bliver forhandlet i Danmark, men her kan du ikke bare købe det, du kan også spare penge på det.

Læg mærke til den smukke emballage, som omgiver den lækre Bourjois makeup og som ligger godt i hånden når du arbejder med makeuppen. Hos Bourjois makeup er der kræset for detaljerne og hvert makeup produkt er specielt designet til at matche den kræsne kvindes behov.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.