Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SAMLIV

Når man taler om sexlegetøj, er det sjældent forbundet med mænd og mænds seksualitet. Men det skal dog bemærkes, at selv mænd kan nyde en ekstraordinær indsats, og har meget at vinde ved at der bliver tilføjet sexlegetøj i soveværelset, både til hende eller ham. Til hende er der et større marked, men for mænd kan det for eksempel dreje sig om noget så simpelt som en penisring, der kan gøre oplevelsen endnu bedre.

Sexlegetøj i diskret indpakning

Derfor tilbyder vi et sortiment, der også tilgodeser mænd. Og du kan nemt og diskret bestille sexlegetøj fra Luxplus, pakken bliver leveret til døren i en Luxplus pakke. Helt diskret og neutralt. Vi leverer normalt fra dag-til-dag, så hvis du har en fræk aftale, kan du hurtigt sikre dig at aftenen kan blive endnu mere stimulerende. Fragten er desuden gratis, ligemeget hvor meget sexlegetøj du køber.

Sexlegetøj til mænd

Der er meget at vælge mellem, når det kommer til sexlegetøj til mænd, og her på siden finder du lækkert og diskret sexlegetøj, der ikke er alt for kinky eller avanceret. Du kan finde sexlegetøj, der passer til dig, der er nybegynder og vil teste dig selv. Sexlegetøj der passer til alle penisstørrelser, for eksempel vores udvalg af penisringe. Derudover vil du finde tilbehør til sexlegetøj som smøremidler, vi har både silikone- og vandbaserede smøremidler, massageolier og rensemidler til sexlegetøjet i vores sortiment.

Billigt sexlegetøj online

Det er især penisringe der er populære til mænd, som kan hjælpe med at holde erektionen ved lige, eller med at holde længere. Hvis du bruger en penisring med en vibrator, vil det være ekstra stimulans, både for ham, der bærer den og partneren.

Vi kan desuden anbefale penisringe, der har små kugler hele vejen rundt, der giver en ekstra effekt til partneren. Velkommen til en verden af sexlegetøj til mænd, begynd at udforske, og find ud af hvad der passer bedst til dig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.