Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FODPLEJE

Fødderne bliver udsat for mange ting i løbet af dagen, og man skal derfor ikke undervurdere vigtigheden i at passe på dem. Fødderne bærer på vores vægt, sørger for vi kommer fremad i hverdagen, har til tider for små sko på, og derfor er det vigtigt at de får den nødvendige pleje, så de kan gøre deres job ordentligt.

Billige fodplejeprodukter

Fodplejeprodukter til mænd bærer lidt præg af at mænd ikke generelt bruger lige så lang tid på at pleje sig selv, som kvinder gør. Og det skal helst gå lidt hurtigt.

Et af vores mest populære produkter til fodpleje er Scholls elektriske fodfil. Med en fodfil kan du file hård hud af fødderne, og før i tiden kunne det altså godt tage noget tid. Men nu kan man bruge den her elektriske fodfil, som fjerner død hud, hård hud og revner på fødderne. Den er super nem at bruge. Så dels kan man altså vælge en fodfil når man skal give fødderne lidt opmærksomhed. Scholl har desuden lavet en elektrisk neglefil, som er rigtig god til tåneglene. Når du filer neglene, bliver de flotte, glatte og hvidere, og er prikken over i’et når det kommer til fodpleje.

Dels kan man bruge de her Exfoliating sokker, som ligeledes fjerne død hud, hård hud og revner på fødderne. Om muligt kræver disse endnu mindre indsats end den elektriske fodfil. Sokkerne skal på et par rene fødder, sidde der i 90 minutter, og to uger efter kan du se resultatet, som er bløde og velplejede fødder.

Desuden har vi her på siden samlet cremer, som tilfører ekstra fugt til fødderne, scrubs som giver dejligt bløde fødder duftsprays til dine sko, for at undgå lugte, og mange andre produkter, som alle sammen forkæler dine fødder.

Lad dine fødder få den opmærksomhed og pleje, som de fortjener, så dine fødder igen kan sørge for, at du kommer fremad uden ubehag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus