GINSENG OG ENERGI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GINSENG OG ENERGI

Føler du dig ofte træt og uoplagt og har du ikke energi nok til at komme gennem dagen selvom du får sovet nok, drikker flere kopper kaffe eller andet, så kan ginseng kosttilskud måske være løsningen for dig. Her på Luxplus har vi en række forskellige produkter med højt indhold af ginsing, som virker opkvikkende på krop og sind og kan tilmed hjælpe med at øge koncentrationen. Slip af med trætheden let og enkelt med ginseng kosttilskud.

Hvad er ginseng?

Ginseng roden har været brugt i Asien gennem mange tusinde år, da ingrediensen rummer mange fantastiske egenskaber, som virker utroligt godt på en menneskekrop. Faktisk er ginseng et af de mest anvendte planter i østen og bliver brugt inden for flere forskellige kategorier som madlavning, kosttilskud eller endda som naturmedicin. Da roden i sin tid blev opdaget var den ufattelig dyr og det var kun østens rigeste, der kunne få fingre i den skønne ginseng. I dag er det heldigvis anderledes, hvor vi alle kan få adgang til ginseng rodens sunde egenskaber.

Ginseng kosttilskud

Vil du undgå uendelige mængder kaffe for at føle dig en anelse opkvikket, så kom godt i gang med ginseng kosttilskud nemt og enkelt. Ginseng kosttilskud kan tages både i flydende form eller som tabletter, så alt efter, hvad du er til, kan du få det produkt som passer bedst til dig lige her på siden. Ginseng kosttilskud virker allerede efter kort tid, hvor du vil opleve at føle dig mere opkvikket og frisk. Ginseng kosttilskud kan bruges af både mænd og kvinder. Det er vigtigt at du følger anvisningerne på æsken eller flasken nøje, så du får nøjagtig det du skal bruge, for hverken at få for lidt eller for meget ginseng kosttilskud. Ginseng er et fantastisk middel og et naturligt valg, når det kommer til problemer med træthed og følelsen af at være ugidelig og uoplagt.

Bliv opkvikket på en naturlig og behagelig måde ved hjælp af den skønne ginseng, vi er sikre på at du vil kunne mærke en forskel i din krop så snart du starter med kosttilskuddet.

Velkommen til Luxplus