INGEFÆR

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

INGEFÆR

Du kender helt sikkert ingefær fra madlavning, hvor det bliver brugt i asiatiske retter eller i juice med mere. Men ingefær kan også fås som kosttilskud, hvilket er et kæmpe plus, da ingefær tilfører kroppen utrolig meget godt og hjælper den med at holde en lang række gener og ubehag for døren. Her på siden kan du finde forskellige kosttilskud med ingefær som din krop vil takke dig for at tage. Oven i hatten kan du få alle de skønne kosttilskud til meget små priser her hos os med et medlemskab, så se dig omkring på siden og find det kosttilskud, der passer bedst til dig.

Hvad kan ingefær

Ingefær er som sagt rigtig godt for kroppen og kan virkelig hjælpe din krop med at stå imod en række sygdomme og gener som man jo helst ser sig fri for. For blot at nævne nogle af de egenskaber som ingefær kan hjælpe dig med har vi lavet en lille liste herunder, så du kan danne dig et indtryk af, hvor effektiv og sund den lille rod er for dig.

1) Ingefær er blandt andet god mod kvalme og virker dermed dæmpende på kvalme følelsen og får den ubehagelige fornemmelse til at aftage hurtigere.

2) Ingefær kan hjælpe dig med at mindske smerter, som kommer fra muskler eller led

3) Har du problemer med din fordøjelse, så kan ingefær også være en hjælp i nøden, da ingefær er med til at skabe balance i kroppen og hjælpe til en sund fordøjelse

4) Er du kvinde kan ingefær også være særligt fordelagtigt at tage, da roden menes at have en positiv effekt på menstruationssmerter

Ingefær kosttilskud

Udover ovenstående så kan ingefær også hjælpe med at holde en forkælelse for døren eller hjælpe med at du hurtigere kommer over snuen, hvis du allerede skulle være blevet ramt. Har du problemer med slidgigt er ingefær også et fantastisk middel mod denne hæmmende gene. Som du nok kan høre, er der uendelige fordele i at tage ingefær kosttilskud, da roden næsten er et lille vidundermiddel, som kan afhjælpe rigtig mange problemer.

Find de skønne ingefær kosttilskud lige her på siden til billige penge.

Velkommen til Luxplus